cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung Members'ta paylaşılan fotoğraflar

(Topic created on: 3 weeks ago)
402 Views
Rubyy
Active Level 6
Options
Samsung Members

Bu uygulamayı kullandığımdan beri insanlar müthiş fotoğraflar paylaşıyorlar ve hepsini severek takip ediyorum. Ama sanki uygulama Instagram'daki gibi fotoğrafı orijinal çözünürlüğü ile yüklemiyor gibime geliyor. Böyle sanki yüklerken orijinal kaliteden 1080p ya da 720p'ye düşürülmüş gibi. Eminim ki bu tarz paylaşımlara izin veren her uygulama bunu yapıyordur ama Samsung Members gibi kendi cihazları ve hizmetleri için optimize edilmiş bir uygulamanın bunu yapmasını beklemezdim şahsen. Çünkü S24 Ultra ile paylaşılan bazı fotoğraflar bile zoom yapınca piksel piksel oluyor. Umarım uygulama çözünürlüğü düşürmeyi kesip daha kaliteli fotoğraflar görmemize izin verir. Bu müşterisi olacak kesimi de etkiliyor çünkü.

24 Comments
H4ylaz
Active Level 3
Samsung Members
Haklısınız, son paylaşımımda aracın plakasına yakınlaştırdım fakat okuyamadığımı **bleep** ettim. Galeri görünümünde yakınlaştırma yapmadan okuyabiliyorum.
Rubyy
Active Level 6
Samsung Members
Evet, Samsung'un acilen yüklenen dosyaları sıkıştırma konusunda güncellemeye gitmesi lazım. Fotoğraf müthiş bu arada.
0 Likes
H4ylaz
Active Level 3
Samsung Members
Gayet tabii sonuç olarak dolaylı yoldan olsa bile reklam yapıyoruz yeni cihaz almak isteyen insanları olumsuz etkileyebilir
Rubyy
Active Level 6
Samsung Members
Evet çünkü direkt olarak kamera çekemiyormuş gibi gösteriyor uygulama. Instagram'daki gibi. Samsung bunu düşünseymiş keşke.
0 Likes
H4ylaz
Active Level 3
Samsung Members
Yüksek talep olmadığı sürece bu güncelleme gelmez
Rubyy
Active Level 6
Samsung Members
Maalesef öyle. Ama bence bu talebin fotoğraf yükleyen kişi sayısı ile orantılı bir şekilde artacağını düşünüyorum. İnsanlar "Galeride bu böyle değildi" hissine kapılacaklar çünkü eninde sonunda.
0 Likes
cagnergul
Active Level 3
Samsung Members
Haklısın, members uygulaması gerçekten başarısız bu konuda.
Rubyy
Active Level 6
Samsung Members
Galiba modlar vs. de hızlı yanıt vermiyorlar. Mail atmayı deneyecektim ama yanıt verirler mi diye muallakta kaldım, o yüzden bilmiyorum.
cagnergul
Active Level 3
Samsung Members
Mailden ziyade forumda senin başlığın yeteri kadar etkileşim alsa ya da bu bağlamda daha fazla başlık açılsa daha etkili olabilir. Gerçi Members uygulamasını ilk defa kullanan birinin bile gözüne ilk ilişen problemlerden biri bu… Samsung'un **bleep** etmemesi çok garip.