Original topic:

Samsung Members problemi

(Topic created on: 12-22-2020 09:58 PM)
422 Views
Topraks9plus
Expert Level 5
Options
Samsung Members

Samsung Membersta sabahtan beri yaşadiğim ve verileri silmeme rağmen duzelmeyen sorunlar var.

Bir gonderi behendiğim zaman gonderi içinde sayfayi yenilediğimse beģeninin geri çekilmesi ve sayfadan çikip gonderileri yenilediğimde begeniyi kendisi tekrar vermesi, yorum sayi gòstergesinde devam eden yanliş gösterme, gonderi begeni gösterge sayilarinda devam eden yanlis gösterme,takip ettiğim kisilere girdiğimde hiçbirini takip etmiyor olarak gözükmekte ve aslinda takip ediyorum ve takip edilenler kistemde duruyor, sabahtan beri devam eden yavaşlama(mobil verideyim ve hızlı internet) gibi bir sürü sorun var.
Bir tek bende mi var.
Geçen hafta yaşadığımız members uygulamasina girememe sorunu,ertesi gün yasanan sunucu hatalari ve bugun yasanan sunucu yavaşlamasi ve sorunlari gibi bir sürü sorun oluyor, bu ne zaman son bulacak?
10 Comments
Alfatürk
Expert Level 5
Samsung Members
Bu sorunlar bende de var samsung members a iyi bir güncelleme şart oldu 😊
ozlemm
Expert Level 5
Samsung Members
Şu an için bende yok bu sorunlar ama senden sonra bana da geliyor muhakkak geçen öyle oldu çünkü yani ilerleyen zamanda bende giremicem demek ki buraya😄
Topraks9plus
Expert Level 5
Samsung Members
🤣 form bolumunde ve takip ettiklerine bakinca gözüküyor sende takip ettiklerine bakinca takip etmiyorsun gibi gozukmuyormu?

Screenshot_20201222-093050_Samsung Members.jpg

ozlemm
Expert Level 5
Samsung Members
Bende de aynen böyle gözüküyor😄
Anonymous
Not applicable
Samsung Members

Members level sistemi sorunsalı
Açıklamaya gerek yok en baştan beri bozuk işliyor dün kaydolan biri active level 10 ben 7 saçmalık

Topraks9plus
Expert Level 5
Samsung Members
Öncelikle su sekilde, o kişi daha önceden hesabi açmis ama hiç hesabinda bir sey yapmamis veya hesabinda bir kaç yorum yapip uzun sure kullanmamis bir hesap kendiliğinden leveli arkamta.
Zaten Bu level sorunu hep vardi ama bu benim yukarda anlattiklarim bugun basladi.
Anonymous
Not applicable
Samsung Members
biliyorum level sorunu en baştan beri vardı sorun mu diyim yoksa adamların mantığı mı
HaşimA22
Expert Level 5
Samsung Members

Galaxy store öncelerden getirdiğiniz bir güncelleme ile indirme kısmını çirkin duran bir kırmızı turuncu şerit haline getirdiniz hadi göz yumalım cihazlara getirdiğiniz güncellemeler bazen tamamen cihazın eceli olabiliyor resmen komaya girmiş gibi oluyor hadi bunada göz yumalım yahu kendinize ait bir uygulamada bu kadar sorunlu olur mu yahu? Bildirimden bir kişi cevap veriyor bende tam cevabı görmek için basıyorum Samsung members yazısında kalıyor açılmıyor illa arkaplandan kapatıp tekrar açmak gerekiyor. Bir diğeri moderatör sorunu sanki torpilli gibi hep kopyala yapıştır tarzı yöntemler yapıyorlar. Sonuncu olarak ise aşırı yavaş bir uygulama birisi benim yorumu beğeniyor 5dk sonra bildirimlere düşüyor bir yorum yapıyorum bazen 1dk alıyor yayınlaması ben böyle birşey görmedim umarım dikkate alırsınızda bi güncelleme falan getirirsiniz

Topraks9plus
Expert Level 5
Samsung Members
Samsungberstaki sunucu hatalari asiri derecede artti suanda ne yorum yapabiliyorum nede gönderilere girebiliyorum.
Moderatörler ve samsung ekibi artik bu sorunlari düzeltin.