cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung Members Amerika forumuna erişmeyi başardım!

(Topic created on: 3 weeks ago)
273 Views
aliysnm
Active Level 6
Options
Samsung Members

Amerika'daki sıradan bot tek bizim forumda yokmuş

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Öğle saatinde tekrardan bakacağım durumlar ne diye.
19 Comments
Alicck
Active Level 3
Samsung Members
Ben S24 Ultranın Kamerası İle Rakiplerinin Kamerası Arasında Pek **bleep** Göremiyorum Bide Onların Dediklerine Bak 😄
Rubyy
Active Level 6
Samsung Members
Instagram ve diğer sosyal medya uygulamalarında kaliteye daha çok önem veriyorlar sanırım bize nazaran. TikTok'ta bile bunun draması dönmüştü kapanmadan önce.
Alicck
Active Level 3
Samsung Members
Ordada Samsung Tarafı İşi Çözdü Denilebilir iPhone'a Yakınlaştılar Baya Ama Sanırım Hala Tatmin Olmamış Dingiller
Rubyy
Active Level 6
Samsung Members
Evet ama bence bu marka algısı ile alakalı. Çünkü iPhone'dan hep en kusursuz marka diye bahsedilirken, Samsung ağzıyla kuş tutsa bile Apple'ın marka algısına yetişemiyor. Algıları da kırmak asla kolay değil ama Samsung cidden Apple'dan daha inovatif, ve pek çok konuda kullanıcısını önemsediğini belli ediyor. İnsanlar umarım zamanla bunu anlarlar.
0 Likes
Samsung Members
Apple zaten önemeemiyor ki kullanıcılarını tek derdi para.
Rubyy
Active Level 6
Samsung Members
Monopoly gibiler cidden, Apple Steve Jobs zamanında güzeldi, Tim Cook ile tamamen işin ticari boyutuna odaklandılar. Ve bu cep telefonu sektörünü cidden olumsuz etkiliyor.
Samsung Members
16 serisiyle tam bir fiyaskoydukar. Etkinlikten etkinliğe kendilerini rezil ediyorlar. 16 ile bir güzel rezil oldular dünyaya.
Rubyy
Active Level 6
Samsung Members
Evet, 15'ten beri bu fiyaskoyu sürdürüyorlardı ciddili. 17 serisinden de kimsenin ümidi kalmadı bence. Artık çoğu iOS kullanıcısı Android'e geçmeye başladı, ki bu iyi bişey bence. iOS Android'ten daha pahalı bir ekosistem. Onun için üretilen ürünler de, uygulama içi alışverişler de, Komisyon ücretleri vs. hepsi daha pahalı. Statü sunuyorlar ama bu sanal statü eminim ki yıkılacak.
Rubyy
Active Level 6
Samsung Members
Yalnız AUAUAUUAUda hönkürdüm 💀💀💀👍🏻