cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung Members Aktif Kullanıcı Sayısını Merak Ediyor musunuz?(Etkinlik)

(Topic created on: 12-19-2021 06:47 PM)
1244 Views
Alfatürk
Expert Level 5
Options
Samsung Members

Merhaba Sevgili Members Kullanıcıları, 

Bugün Samsung members 2. Yıl dönümü, 2 yıldır Forum kısmı ülkemizde aktiftir, Samsung members kullanıcı sayısını öğrenmek ister misiniz ?

Ben istiyorum şahsen forumda kimler aktif olduğunu öğrenmeyi , eğer sizlerde istiyorsunuz Gönderiyi beğenip forumda hangi kullanıcı veya Moderatörlerin aktif olduğunu en basit yoldan öğrenebiliriz

image

Etkinliğe katılan kullanıcı arkadaşlarımıza canı gönülden teşekkürlerimi iletiyorum 😊😍
Alfatürk
Expert Level 5
Samsung Members
Acaba kaçı aktif bende çok merak ediyorum bir çok hesap var 😊
Samsung Members
Ben de isterimde kesin olarak nasıl öğreneceğiz burdan sınırlı sayıda yorum ve beğeniyle
Alfatürk
Expert Level 5
Samsung Members
Kesin bir sayı öğrenmeyiz muhtemelen, belli bit kitleye sahibizdir , belki sistemde gözüküyor olabilir belki yorum yazarlar moderatörler biliyorlarsa
Samsung Members
Bence de muhakkak sistemde vardır
Alfatürk
Expert Level 5
Samsung Members
Bende öyle düşünüyorum 😊
XdaDevelopers
Expert Level 5
Samsung Members
İnternet tarayıcı ile mi? Bi ara öyle bişey vardı hatta üye kimlik numaraları ile çevrimici görünüyorlardı
Alfatürk
Expert Level 5
Samsung Members
Onu biliyorum aktiflik gözüküyor ama asıl kaç kişi aktif genel anlamda onu merak ediyorum 😊
XdaDevelopers
Expert Level 5
Samsung Members
Yönetim panelinde günlük ziyaretçi veya aylık ziyaretçi gibi ilgili istatikleri içeren banner sayacı linki yok ise moderatorler göremez.yada onların Yönetim panelinde bu özellik yok yada üst yöneticilerin panelinde olabilir
Alfatürk
Expert Level 5
Samsung Members
Muhtemelen forum yöneticisinden vardır diye tahmin ediyorum bakalım belki açıkla ma yaparlar 😊
XdaDevelopers
Expert Level 5
Samsung Members
Zannetmem olası üst düzey yönetim panelinde belki vardır.yoksa site Web tasarımcısı bu bilgilere ulaşabiliyor sadece