cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung Members'ın En Büyük Draması: Banu Özkılıç

(Topic created on: 09-02-2024 11:52 PM)
504 Views
Options
Samsung Members

Herkese merhaba. Bugün belgesel gibi bir post hazırlamak istedim. Umarım herkesi yeteri kadar bilgilendirebilirim. 

Moderatörlerin bu postumu silmeyeceklerini umuyorum. Zaten küfür hakaret bir şey etmeyeceğim. Sadece kendi düşüncelerimle postu renklendireceğim.

Ee Kanka Banu Özkılıç Kim ki? 

Banu Özkılıç, 2021'den beri bu forumda bulunan. Kendini bu kılıkta tanıtıp asıl kendisinin erkek olup gerçek isminin Furkan olduğu birisi. 
Gerçek hayatta alamadığı ilgiyi sanal hayattan almaya çalışıp tepkileri kendi üstüne çekmekle yetiniyor genellikle. 

Bu Adam Ne Yaptı Da Bu Postu Açıyorsun Peki Herkes İlgi İster? 

Herkes ilgi ister evet ama bu adam farklı. İşi gücü olmayan sevilmeyen tüm nefreti üstüne çeken bir adam bu Banu Özkılıç. Neden sevilmiyor, nefret ediliyor? Gelin bunu dile dökeyim sizlere. 
Forumda bir çok kişiyi işinden eden, insanları boş yere uğraştıran bir adam bu. Ben dâhilinde @MehmetYalcn , @Alfaturk , @OmerA32 , @DENĮZ , @Enraged ve daha bir çok forum üyesini kışkırtmış, kışkırtmaya devam etmektedir. 

Ne Yaptı Bu Kadar Bu? 

Kendisi insanların postlarını; profillerini, isimlerini kopyalamaktadır. Bununla yetinmemekte, boş postlar açıp insanları boş yere uğraştırıyor kendisiyle. Sadece tek bir hesabı yok, birden fazla hesabı var bunun. Adamın amacı takıldığı kişileri forumdan uzaklaştırmak. 

Eee Moderatörler Neden Var Bunlar Hiçbir Şey Yapmıyor Mu? 

Emin olun moderatörler çok síkı çalışıyor bunun için. Adam jet hızıyla hesap değiştiriyor. Moderatörler banlıyor bu yine geri geliyor. Moderatörler de artık yetişemiyor buna. 

Kanıtlar Yok Sana Nasıl İnanalım O Halde? 

@Enraged isimli arkadaşın ve benim profilimde kanıtlar mevcut. Bu konu hakkında post açılmış bulunmaktadır bir kaç tane zaten. İnceleyebilirsiniz. ;"). 

Banu Özkılıç, artık yeter. Sen bu forumdan gitmediğin sürece senin gitmen için uğraşlar devam edecektir. Seninde kafan rahat etsin, biz forum üyelerinin de. Forum üyelerini yeterince manüpüle ettiğin yeter. 

Bu bu konu hakkınds açılmış SON postumdur. İyi geceler dilerim herkese. 😻

33 Comments
Tolgaa94
Expert Level 5
Samsung Members
Eline sağlık kardeşim 🙏😊👍 beni de delirtti bir ara umarım modlar işini yapar artık
Enraged
Active Level 7
Samsung Members
Modlar bile bıktı artık hocam. Emin olun..
Tolgaa94
Expert Level 5
Samsung Members
Modlar bıktı ama hepde bize ihtar çekiyorlar o nasıl oluyor
Enraged
Active Level 7
Samsung Members
Onlarda işlerini yapıyor hocam. Mesela Banu zaten kötü biri modlarda sevmiyor biz hakaret ettik banuya... biz haklıyız ama hakaret kurallara aykırı olduğu için ihtar göndermeleri lazım.
Tolgaa94
Expert Level 5
Samsung Members
Biz sadece onlardan biraz daha dikkat etmelerini istiyoruz hepsi bu
Enraged
Active Level 7
Samsung Members
Herkes için hayırlısı olsun hocam inşallah...
Anonymous
Not applicable
Samsung Members
+1
DENỊZ
Expert Level 5
Samsung Members
Evet sonunda O Gönderiyi attın demek verda. 😄
Hayırlısı Bakalım.
VedatA545G
Expert Level 2
Samsung Members