cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung Klavye

(Topic created on: 06-20-2021 11:48 PM)
727 Views
RecepF
Expert Level 5
Options
Samsung Members

Sammobile üyelerinden bu konu hakkında bir paylaşım yapmıştır konu aynen bu şekilde

Samsung Klavye basit ama paha biçilmez bir özellik eklemeli

Samsung Klavye, Samsung'un tüm mobil uygulamaları gibi çeşitli özelliklerle doludur. Kaydırarak yazma, tek elle kullanım modu, emojiler, temalar, akıllı metin, klavye düzeni için birçok özelleştirme seçeneği ve daha fazlası, Samsung'un Galaxy telefonları ve tabletleri için klavye uygulamasının bir parçasıdır. Düzenli olarak farklı Galaxy cihazları arasında geçiş yapan biri olarak, çoğu zaman Samsung Klavye kullanma eğilimindeyim.

Bunu, Google'ın Gboard'unu tercih etmeme rağmen yapıyorum, çünkü her yeni telefon kullanmaya başladığımda klavyeleri değiştirmek çok zor ve hangi klavye uygulamasını kullanırsam kullanayım temel yazma becerilerim oldukça iyi. Bununla birlikte, Samsung Klavyede basit ama paha biçilmez bir özelliğin olmaması beni sonuna kadar hayal kırıklığına uğratıyor ve bu, istediğiniz zaman manuel olarak özel bir sayısal tuş takımını çağırma yeteneğidir.

Tüm klavye uygulamaları gibi, Samsung Klavye'de de kredi kartı bilgilerinizi girerken olduğu gibi yalnızca sayıları kabul eden giriş alanlarına dokunduğunuzda görünen özel bir sayısal tuş takımı vardır. Ancak diğer klavye uygulamalarından farklı olarak, Samsung Klavye'nin bu özel sayısal tuş takımına manuel olarak erişme seçeneği yoktur. Ve bu sinir bozucu olabilir. Klavyenin üst kısmına bir sayı satırı ekleyebilirsiniz, ancak hiçbir şey eski, güzel özellikli telefon stili sayısal tuş takımının rahatlığını yenemez.

Merak ediyorsanız, bahsettiğim sayısal tuş takımı bu:

image

Yine, bu basit bir özellik ve Samsung'un uygulamalarına, telefonlarına ve tabletlerine her türlü işlevi tıkıştırmasıyla tanındığını düşünürsek Samsung Klavye'nin olmaması şaşırtıcı . Tabii ki, bazıları bunun bir sorun olmadığını düşünecek ve sorun değil. Yine de benim için Samsung Klavye'de eksik olan tek şey özel bir sayısal tuş takımına manuel erişime sahip olmamak ve Samsung'un bunu düzeltmesini çok isterim. Belki yaklaşan One UI 4.0 güncellemesiyle bunu yapabilir? Zaman gösterecek.

Galaxy telefonunuzda veya tabletinizde hangi klavye uygulamasını kullanıyorsunuz?

9 Comments
RecepF
Expert Level 5
Samsung Members
Ben Samsung Klavye'ye alışamadım Google Gboard bana daha akıcı geliyor. 
AlperAlpaslan
Expert Level 4
Samsung Members
Bence de
RecepF
Expert Level 5
Samsung Members
Çok isyan eden vardı bundan 4-5 sene önce kullanamıyorlardı ozaman Gboard yüklüyordum hep telefonlara
AlperAlpaslan
Expert Level 4
Samsung Members
Bende artık gboard yüklüyorum hep
AlperAlpaslan
Expert Level 4
Samsung Members
Otomatik dizeltme önerileri çok kötü. Düzeltmesi gereken kelime ortada değil solda görünüyor
RecepF
Expert Level 5
Samsung Members
Katılıyorum
TaYLaN06
Expert Level 1
Samsung Members
Sana tavsiyem, Microsoft SwiftKey Klavye kullan hatasız pişman olmazsın 😉
RecepF
Expert Level 5
Samsung Members
Çok önceden kullandım hoşuma gitmemişti Google Gboard diğer çeviri olsun diğer Google uygulamalarıyla daha iyi senkronize oluyor
Samsung Members
Bende de bununla 4 klavye var (Samsung/GBoard/swift/Yandex) ilk 3ünü dönüşümlü kullanıyorum ama en çok kullandığım GBoard Bana da samsung klavye eksik geliyor