Original topic:

Samsung Browser for Windows Detaylı İnceleme 😍

(Topic created on: 03-29-2026 08:14 PM)
470 Views
ᴅnz
Expert Level 5
Options
Samsung Members
Hepinize Merhaba değerli Members üyeleri😊
Aslında bu gönderiyi yapmıştım ancak Samsung 4 gün önce resmi sürümü yayınladı ve değişikliklere gitti o yüzden tekrar yapıyorum umarım beğenirsiniz. Gönderiyi normalde 4 gün önce hazirlamistim şimdi vakit bulabildim😁

Artık tarayıcı beta sürümünde değildir ve dünya genelinde kullanıma açılmıştır. Tarayıcıyı en altta koyduğum linkten indirebilirsiniz. 😊

Soracak olanlara eminim LINUX VE MACOS DESTEĞİ YOK YALNIZCA WINDOWS'A ÖZEL

Yeni Sekme
  • Tarayıcımızın yeni sekme arayüzü bu şekilde.
image

• Yeni sekmeyi bu şekilde özelleştirebiliyoruz
image

image

Galaxy AI
  • Tarayıcımızda Galaxy AI desteği de mevcut. Ask AI normalde sadece Güney Kore ve ABD'de açık ancak bu iki ülkeden birinin vpn ini açıp kapattığınız zaman Ask ai açılıyor. Ask AI ın kullanımı limitliymiş bunu beğenmedim onun dışınca mükemmel birşey

image

image

image
Ask AI

image
Ask AI

image
Özetle

Yan Çubuk
  • Yan çubuk üzerinden Galaxy AI'ı kullanabilirsiniz
image

• Yan çubuk üzerinden Galaxy cihazlarınızda açtığınız sekmeleri bilgisayarınızdan da kullanabiliyorsunuz
image

• Yan çubuk üzerinden takviminizi görüntüleyebiliyorsunuz
image

• Yan panele istediğiniz siteleri de ekleyebilirsiniz
image

Sekmeler
  • Sekmelerden bilgisayarınızdaki sekmeleri, diğer cihazlarda açtığınız sekmeleri ve son kapatılan sekmeleri görebilirsiniz
image

image

image

Bölünmüş görünüm
  • Sekmelerinizi ikiye bölebiliyorsunuz
image

Reklam engelleyici ve akıllı izleme önleme
  • Tarayıcının içinde yerleşik reklam engelleyici ve akıllı izleme önleme de var.
image

Hakkında kısmı

image

Tarayıcıda karşılaştığım sorunlar

1. Dil paketleri
  • Anlamadığım sekilde tarayici da Galaxy AI'da dil paketleri hiçbir şekilde gözükmüyor bu yüzden dil paketlerini indiremiyorsunuz. Dil pkaetlerini indiremediğiniz için de çeviri yapamıyorsunuz. Bu yüzden mecburen eklenti kullanıyorum. Beta sürümündeyken tarayicidaki sorun bildir kismindan yazdim mailime bu sorunun farkındayiz ancak size yardimci olamayız burası ABD desteği git kendi ülkene yaz dediler. Samsung browser ın sorun bildir kismi direkt abd müşteri desteğine bağliymiş. Samsung Türkiye de bana mobil cihazlardaki klasik cozumleri sundu. Abd konumlu Samsung Account, Abd vpni herşeyi denedim ancak hiçbir şekilde dil paketleri gözükmuyor. Şimdi abd accountum ile tekrar yazdım umarım çözüm bulurlar
image

image

image

image

2. Reklam engelleyici
  • Reklam engelleyici youtube da ilk başta calışmıyor reklam engelleyiciyi kapa aç yapınca calisiyor. Ayrıca video açtığımız zaman video acilmiyor sayfayi yenilince aciliyor. Cozumu basit reklam engelleyici kurabilirsiniz chrome web mağazasindan
image

3. Google AI Modu
  • Tarayicida AI modu calışmıyor ancak çözümü var. internet://flags/ yazip bu secenekleri yaptigim gibi yaparsaniz ai modunu kullanabilirsiniz
image

*Yaşadığım sorunlar herkesde olmayabilir

Siz Samsung Browser'ı nasil buldunuz? 🤔

Umarım gönderim hoşunuza gitmiştir Members ailesi😊

Link Samsung'a aittir.

12 Comments
Samsung Members
Samsung uygulamalarının dağıtım desteği gelmeli
serhatz04
Expert Level 5
Samsung Members
😊👏
oguzhanreda
Active Level 9
Samsung Members
Nasıl yani Windows'a Samsung Browser mı geldi?? 😮
ᴅnz
Expert Level 5
Samsung Members
Evet 2024 sonunda 1 günlügüne microsoft store a acmişlardi ekim 2025 de de resmi olarak betaya acmislardi. Resmi surum yayinlandi 4 gun once de 😊🙏
oguzhanreda
Active Level 9
Samsung Members
Bu gönderi için teşekkürler hocam.O kadar gereksiz gönderi var ki şu forumda facebook gibi kullanıyorlar forumu.Bu gönderiyi görünce sevindim.
Çınar_X210
Expert Level 5
Samsung Members
Yükleyeyim mi sence kardeşim? 😊
ᴅnz
Expert Level 5
Samsung Members
Çok güzel bir tarayıcı bence ama çeviriyi çok kullanıyorsan geçme derim 😊 bahsettigim sorunlara bak bence ona gore karar ver
Çınar_X210
Expert Level 5
Samsung Members
Yok, pek kullanmıyorum.
Yüklerim bugün. 😊
Mertcan39
Expert Level 3
Samsung Members
Merhaba ben de betasını deneyimlemiştim beta direk güncelleme alıp resmi sürüme geçiyor mu tekrar kurulum mu gerekli ?