cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung şu probleme bir el at artık!

(Topic created on: 12-31-2024 02:11 AM)
290 Views
OsmanlıTorunuyuz
Active Level 7
Options
Samsung Members
Bu güncellemeler mb olarak sayıp yüklenince yüklenmesi / yükleniyor yazması dakikalar sürüyor. Başka telefonlarda anında indirip yüklerken samsung neden böyle yapıyor! 
image

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
L-DRAGO
Expert Level 1
Samsung Members
Konudan bağımsız olacak belki ama bütün Osmanlı torunlarına buradan selam olsun ❤

View solution in context

8 Comments
özgür_s21fe
Expert Level 4
Samsung Members
Bu Google playin sorunu Galaxy Storeda çok hızlı iniyor ama **bleep** bekletiyor kullandığım diğer Android cihazlarda da aynıydı Samsung'a özel değil bence
Samsung Members
S23 ultra kullanıyorum şuan. Öncesine mi 11 ultra kullanıyordum. O çok hızlı indiriyordu. İnşallah düzelir yinede.
Solution
L-DRAGO
Expert Level 1
Samsung Members
Konudan bağımsız olacak belki ama bütün Osmanlı torunlarına buradan selam olsun ❤
Samsung Members
Aleyküm selam kardeşim benim cansın vaar'ol. 😊 🇹🇷
Samsung Members
Samsung s24 fe var bende gayet hızlı bir şekilde indiriyor bununla ilgili hiçbir sorun yaşamadım
Siberizm
Expert Level 5
Samsung Members
Bu genelde disk okuma yazma hızından kaynaklıdır. Ayrıca uygulama koruması aktifse kurulumda uzun sürecektir.
0 Likes
Samsung Members
Iyuty78776y
0 Likes
GRKN17
Expert Level 5
Samsung Members
Bu sorun sadece Samsung marka cihazlarda yok playstore kullanan tüm cihazlarda var sorun da Google ile ilgili daha önce tek tek indirme yükleme yapılıyordu şuan aynı anda 3 tane indirme yükleme yapılıyor bu sorunu çözmek için ama sanırım oda yetersiz
0 Likes