cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

SAMSUNG, SADECE BİZİM FORUMA BÖYLE YAPMIYOR!

(Topic created on: 08-28-2024 06:22 PM)
670 Views
flora_
Expert Level 5
Options
Samsung Members

Bugün hem Avrupa, hem de Orta Asya forumu'nu gezdim. 

Türkiye'de diğer forumlar gibi badgetlerx etkinlikler yok diyorduk. Olay sadece Türkiye'de geçerli değil arkadaşlar. Gözünüzü açmak isterim. 😀
Sanırsam forumlar bölgelere göre ayrılıyor; Avrupa, Asya, Amerika, Okyanusya. Yani benim düşüncem o yönde. Bugün Bixby için gittiğim Fransa ve Almanya forumlarında sadece Fransa'ya girmişken profil oluşturdum. Almanya'da, Fransa forumu'nda oluşturduğum profille giriş yaptım. Yani direk membersın Avrupa bölgesi için profil oluşturmuşum. 
Aynı zamanda Arap forumu'nda da aynı şey geçerli. Direk Türkiye'de oluşturduğum profille Arap forumuna katıldım. Arap forumu'nda iken de OveratheHorizon adına sahiptim ve Expert level 5 idim. Fakat Avrupa'da direk new poster idim. Yani bu da Samsungun, sadece Türkiye için beginner, active, Expert level sistemi yaptığı söylemini yanlış çıkarıyor. Biz aslında asya için profil oluşturuyoruz oluşturduğumuz profille tüm asya ülkelerine giriş yapabiliyoruz. 
Avrupa: 

image
Badgetler

image
First Poster levelına sahibim ve alttaki adamda Samsung Members Star levelı (mıdır neyidir bilmem artık) var. 

Arap forumu'nda: 

image
Aynı profilleyim. 

image
Adam benim gibi Expert level 5e sahip

image
Middle East bölgesindeki badgetler

Samsung "Middle East" bölgesi için eklemeler yapar umarım. Moderatörler umarım bu postu dikkate alırsınız. Avrupa gibi badgetler, etkinliklere sahip olsak çok iyi olur. 
41 Comments
Anonymous
Not applicable
Samsung Members
Göze çarpan farklılıklar var mı sence özellik olarak falan
flora_
Expert Level 5
Samsung Members
Avrupa'da çok fazla. Fakat asya için yok gibi geldi. Ben Asya'da sadece Arap forumu'nu inceledim zaten türk forumu'nda yeterince deneyimin var. Avrupa çok dikkatimi çekti.
Anonymous
Not applicable
Samsung Members
Orada ayrıcalık vs çok diye biliyorum kullanıcılara
flora_
Expert Level 5
Samsung Members
Aynen öyle çok fazla ayrıcalık var. Umarım bizde yakın zamanda böyle ayrıcalıklara sahip oluruz.
Anonymous
Not applicable
Samsung Members
Çok zor maalesef ama umarım
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Samsung Members
Adamlar bu işe bizden daha istekli gelmesi için Türkçe dilin o arkadaşın yorumunu okudum
flora_
Expert Level 5
Samsung Members
Bu arada. Samsung'un neden kullanıcı engelleme getirmediğini çok iyi anlıyorum. (Avrupalılar huzur içinde forum yapıyor şaştılar soruma)
Anonymous
Not applicable
Samsung Members
😱 ne güzel ne mutlu onlara 🥺 adamlar demekki bazı şeyleri biliyor
0 Likes
flora_
Expert Level 5
Samsung Members
Aynen öyle işte. Adamlar nasıl davraancağını biliyor. Sanırsam tek bizim forum engelleme özelliğini çok istiyor. Adam gibi durmuyor ki şunlar da.