cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

SAMSUNG S23 FE UYGULAMA HATASI

(Topic created on: 09-09-2024 10:42 PM)
137 Views
Gizeemms
Beginner Level 4
Options
Samsung Members

Telefonumda bazı uygulamalar durduruldu hatası veriyor. Uzun zamandır özellikle Spotify uygulaması ile uğraşıyorum ama çözemedim. Önüme sürekli uygulama durduruldu şeklinde hata yazısı veriyor telefon. Bugün Google Play üzerinden güncellediğim bir uygulama da aynısı oldu. Hata vermeyi geçtim uygulama hiçbir şekilde açılmıyor şu anda. 2-3 defa üst üste açmaya çalıştığım zamanda da yine uygulama durduruldu şeklinde hata yazısı veriyor sürekli. Bu tarz bir durum yaşayan var mı? Ben bu durumu nasıl çözebilirim lütfen yardım edin...

3 Comments
EfrunAfk
Active Level 1
Samsung Members
Bende s23 fe kullanıyorum. Bende de daha önceleri böyle bir sorun oldu ve ben hiç uğraşmadım telefonu fabrika ayarlarına dönderdim. Bilgilerin yedeklenmiş ise bence uğraşma sıfırla gitsin. Buarada senin s23 fe de ısınıyor mu. Benimki biraz hararet yapıyor su kaynatması yakın😀
Hils07
Active Level 6
Samsung Members
Katılıyorum sıfırlamak en kesin çözüm olur. Bilgisayar üzerinden Smart Switch ile yedeklerseniz daha hızlı olur.
qameking1988
Active Level 3
Samsung Members
İyi internet bulun güncelleme için bence büyük sorunlar internetin berbatlığından yaşanıyor evde sıfırlama yarım saat samsunga göstermek için sıfırlama yaptım 5 dakikada indi şimdi iyi çalışıyor
0 Likes