Original topic:

SAMSUNG MEMBERS'A ENGELLEME ÖZELLİĞİ GELMEYECEK!! [olaya sikı bir açıklama]

(Topic created on: 08-28-2024 07:22 PM)
869 Views
OverTheHorizon
Expert Level 5
Options
Samsung Members

Herkese merhaba. 

Biliyorsunuz Türkiye'de Members kullanıcılarının çoğu Engelleme özelliği istiyor. Fakat ne yazık ki sadece bunu bizim forum istiyor gibi görünüyor. 
Bu postundan engelleme özelliğiyle ilgili sikı bir yazı yazacağım.

Bugün @Tolgaa94'ün isteği üzerine Hem Fransa hemde Almanya'ya sordum. Fransız bana neden bu özelliği istiyorsunuz diye sordu. Anlam veremedi. Almanya'dakiler ise hangi engelleme özelliği diye sordular. Adamlar üyeleri forumdan uzaklaştırmak istediğimi sandılar fakat sonra olayı İngilizce bir şekilde açıkladım Almanca bilmediğim için. Karğılığında böyle bir yanıt aldım:

image

Yani, bir tek biz istiyoruz gibi görünüyor. Avrupalılar hallerinden gayet memnun. Bir de Samsung'a laf sokuyor bizim millet engelleme özelliği gelmiyor diye. Adamlar istenmeyen şeyi neden getirsinler baksanız bakanız dünyada Members kullanıcılarının 10da 1i istiyor bu özelliği. 

Sizce normal mi yaptığımız? Engelleme özelliği istemek yerine forumdaki davranışlarınızı düzeltmeyi hiç denediniz mi? Hayır. 😀
Bu yüzden şiddetle tavsiye ederim. 

Boş boş postlar açmayı, boş yere forum üyelerine sallamayı bırakırsanız engelleme özelliğine gerek kalmaz sevgili arkadaşlar/abilerim/ablalarım. 😀

İyi günler. 
29 Comments
Anonymous
Not applicable
Samsung Members
Aynen öyle 👍
Anonymous
Not applicable
Samsung Members
İşin komiği şu zaten hocam öteki forumda kullanıcı sayısı az her özellik var burada kullanıcı sayısı fazla özellik yok
Siberizm
Expert Level 5
Samsung Members
Hocam benim forumda aktif kullanıcı bile yok ama herşey var 😂😂
Anonymous
Not applicable
Samsung Members
😂😂😂 kalite işte budur
Samsung Members
Eline sağlık 😊
laborant1271
Active Level 7
Samsung Members
Eyvallah haklısınız ancak unutmayın Türk'uz biz 😉 ecnebiler bu duyguları bilemedikelri için garip gelmiştir onlara
Anonymous
Not applicable
Samsung Members
Hocam onlarda demekki böyle abuk sabuk kavgalar olmuyor forumları huzurlu
zaferdertli
Active Level 7
Samsung Members
Burası forum değil artık yani bugün kılıf paylaşan gördüm ana ekranını paylaşanlar var doğa resmi paylaşan var sosyal medya olmuş.çocuk paylaşım olsun diye hadi Ana ekran reeimleri alalım diyor biri diyorki bilmem kaçıncı seviye oldum ne mutlu bana.bunları engellemek gerçekten istiyorum.
Anonymous
Not applicable
Samsung Members
Samsung bizle aynı fikirde değil işte hocam maalesef
Samsung Members
Teşekkür ederiz verda 😃 helal olsun bu arada o kadar uğraşmışsın