- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
11-19-2024
12:03 PM
(Last edited
11-19-2024
12:14 PM
by
Siyah
) in
Samandıra servisi, S24 Plus ısınma sorununu çözmekte yetersiz kaldı. Servise götürdüğümde, kablo arızası olabileceği söylendi ve kablom değiştirildi. Yeni aldığım adaptörle de sorun çözülmedi. Samsung ürünlerini ilk kez kullanmıyorum, ancak aldığım ezberlenmiş cevaplarla işlem yapılmasını bekliyorum. Samsung çözüm hizmetleri konuyla ilgileniyor, fakat yetkili servis olan Samandıra, teknisyen bir şey göremediği için telefonumun ısınmasının normal olduğunu söyledi. Ses kopmalarını ise daha önce hiçbir telefonumda yaşamamıştım. Mayıs ayında aldığım telefonumu tekrar videosu ile birlikte hem servise hem de destek hizmetine ilettim. Şimdi çözüm beklemek zorundayım, hem iş olarak zaman kaybı yaşıyorum hem de verilerimi yeniden kurmak zorunda kalıyorum. 2021'de aldığım tablet hala sorunsuz çalışıyor. 2022'de aldığım Samsung A73 bir defa servise gitti ama sorun çözüldü. 2024'te aldığım Samsung Watch 6 hala sorunsuz. Ancak 18.05.2024 Mayıs'ta aldığım Samsung S24 Plus ile yaşadığım sorunlar nedeniyle 3 defa servise gittim ve telefonumu kullanamıyorum. 4. Defa olarak 18.11.2024 tarihinde tekrar servise bıraktım, video attım, anlattım. Şarj problemi dediler, olmadı, volte açık dediler, yine olmadı. Cihaz yeniden test edildi, herhangi bir problem yok dediler. Değişim değil, iade istiyorum dediğim için böyle yapıyorlar eminim ki? Şimdi de söylenen ve çok ironik olan görüşme aynen şu şekilde. 17.11.2024 saat 20:30'da cihazımdan son görüşmeyi yapıp sim kartımı başka bir telefona takarak cihazımı servise hazırladım, ve hiç kullanmadım ve servise kendi yedek cihazımla gittim. Buna rağmen servisten arayıp sabah telefonda görüşme yaptığımı ve arızayı yaşadığımı söylediler ki böyle bir şey asla olmadı. Mademki arıza görüldü neden çözüm yapılmadı benim ne mecburiyetim var kullanamadığım telefonu 4 kere servise götürmeye siz bana telefonu hediye etmediniz, ben herhangi bir teknoloji marketinden almadım Maltepe Park AVM'de bulunan yetkili bayinizden aldım aldım. Fakat geldiğimiz noktada özellikle servisiniz en az 1 buçuk ay olacak şekilde telimi kullanmamamı sağladı serviste kalan süre kayıtlarınızda mevcuttur bu durum, Düşünün nasıl bir Servisle çalıştığınızı ve bizi müşteriniz olarak nasıl mağdur ettiğinizi, zaten bakmadıkları işler için muhatap nasılsa biz değiliz diyorlar Samsung muhatap olmak zorunda düşüncesiye hareket ediliyor maalesef... Bende muhatap olarak Samsung Markasından çözüm bekliyorum... Güvenip cihaz almakla hata yaptım demek ki. Samsung çözüm bulsun artık.
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
11-19-2024 12:37 PM in
Samsung MembersMerhaba haticemrahela_,
Doğrudan Mesaj ile iletişim bilgilerinizi bize iletebilirseniz, konuyu detaylı olarak inceleyip, size yardımcı olmak isteriz.
Teşekkürler.
MOD
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
11-19-2024 12:10 PM in
Samsung Members
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
11-19-2024 12:37 PM in
Samsung MembersMerhaba haticemrahela_,
Doğrudan Mesaj ile iletişim bilgilerinizi bize iletebilirseniz, konuyu detaylı olarak inceleyip, size yardımcı olmak isteriz.
Teşekkürler.
MOD

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
11-19-2024 12:42 PM in
Samsung Members- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink