cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 fe telefonu aldım daha 2 gün önce ama telefon aşırı ısınıyor , şarjı bitiyor

(Topic created on: 3 weeks ago)
205 Views
aisha04
Beginner Level 3
Options
Samsung Members

S23 fe 128 gb telefonunu aldım daha 2 gün önce ama telefon aşırı ısınıyor ve şarjı hemen bitiyor. Daha önceki kullandığım j1 ace, a10 ve a13 telefonlarında hiç böyle bir şey yaşamadım. 8 yıldan beri de Samsung kullanıcısıyım. Hayal kırıklığına uğradım. Bir çözüm bulunmasını istiyorum artık yazılım güncellemesiyle mi olur orasını bilemiyorum.

9 Comments
Anonymous
Not applicable
Samsung Members
İşlemci Kaynaklı Bir Durum Kullanıcılarında Şikayet Ettiği Durum Kullanıcı Yorumlarını Okusaydınız Keşke
aisha04
Beginner Level 3
Samsung Members
Peki sizin önerebileceğiniz f/p ürünü bir samsung telefonu var mıdır? S23 fe yerine bunu alırdım dediğiniz?
Anonymous
Not applicable
Samsung Members
A55 Tavsiye Ederim 😊👍
ηefthγs
Active Level 5
Samsung Members
S23 pekte önerildiği gibi bir telefon değil sadece kamera yönünden abartılıyor.

S23-S24 yerine A15 veyada A24 alabilirsiniz.
EmrYlmz
Active Level 6
Samsung Members
A15 ve A24 biraz alt segment telefonlar hocam s23 fe yerine tercih edilebilecek en iyi telefon A55 bence
ηefthγs
Active Level 5
Samsung Members
A55'i unutmuşum hocam 😄
KİRMAN34
Active Level 7
Samsung Members
Çok geç olmadan iade et. Resmi Gazete'de yayımlanan Yargıtay 3. Hukuk Dairesi kararına göre telefonların kutusu açılıp SIM kart takılsa dahi tüketiciler cayma hakkından yararlanabilir. Bu süre 14 gün.
VedatA545G
Expert Level 2
Samsung Members
S23 FE yi sat A55 al pişman olmazsın
caglarA34-5G
Active Level 5
Samsung Members
Bence mümkünse eğer hemen iade edip yerine A55 alın her açıdan tatmin edecektir. Yerinizde olsaydım direkt bu şekilde yapardım. Bende telefon bakıyorum şahsen aklımda A55 var.
0 Likes