Original topic:

S23 Android 14 e dönüş

(Topic created on: 10-21-2025 05:04 AM)
41 Views
007aliinan
Active Level 6
Options
Samsung Members

Arkadaşlar geçen yıl s22 kullanırken Android 14 vardı, sonra elma markasına gecmistim, 3 ay önce s23 ile Samsung a geri döndüm , ui8 fena şarj tuketince ui7 ye dönmüştüm, bugün tesadüf gezerken ui6.1 gördüm, yüklenir mi derken baktım yüklendi, misss gibi oldu , özlemişim ui 6 yı , yani s23 kullanıp Android 14 e düşmek isteyenler yapabilir bilginize 

27 Comments
mfs_alpha_2
Active Level 6
Samsung Members
Hocam eski sistemleri yüklemek riskli bir işlem değil mi sizce güvenlik açısından? Güncellemeler yazılım değisimi ile bir sürü yama ve tehlikeli açık kapatmaları içeriyor. Ben de çok sevmiyorum yeni sürümleri ama en son çıkan inovasyonlardan yararlanmak ve güvende kalmak için önemli
007aliinan
Active Level 6
Samsung Members
Eski sürümlerde de güvenlik sürümü vardı, ui 6.1 in son güncellemesini yukledim
865_S20FE_
Expert Level 5
Samsung Members
Hocam bit aynı olduğundan guvenlik riski oluşmuyor stock romda güvenlik güncellemeri yükleyince güvenlik ilkeside güncelleniyor downgrade yapilamiyor bit degeri uyuyorsa düşürülebiliyor uymazsa zaten yapilamiyor yüklenmiyor koruma var cihazda o yönlü
Enes_S24
Expert Level 5
Samsung Members
Vallahi bende özledim keşke telefonu aldığımda güncellemeseydim 6.1 ile gelmişti , sürüm düşürmeyi bilmiyorum
0 Likes
vettelvekili
Active Level 4
Samsung Members
elimde bi s21'im var, uygun romu direkt odinle flashlayabiliyor muyum
0 Likes
007aliinan
Active Level 6
Samsung Members
Evet ama siteden bakman lazım hangi rom uyumlu diye
Toprak_00
Active Level 8
Samsung Members
S22 icin ui 8 cok fena pil tüketiyor en fazla kaca kadar dusurebilirim ?
007aliinan
Active Level 6
Samsung Members
Bana numarasını yazman lazım s ile başlayan 900 lu bir numarası var ayarlardan telefon hakkında ya girip telefon kodunu yazın s911b benimki
0 Likes