cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Neden Oldu Bu Şimdi

(Topic created on: 07-17-2024 10:11 AM)
387 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Samsung Members

Bu Sabah Samsung Membersa Girdim Ama Topluluk Kısmı Hiçbir Şekilde Gözükmüyordu Sadece Keşfet Ve Destek Kısmı Vardı Bir Süre Böyle Kaldı Şimdi İse Düzeldi Ve Topluluk Kısmı Geldi Neden Böyle Oldu Aranızda Yaşayan Var Mı ?

9 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Samsung Members
Valla bende de öyle oldu IP ban yedim sandım. Sunucularda genel bir sorun olmuş olmalı.

View solution in context

Solution
Anonymous
Not applicable
Samsung Members
23-24 temmuz tarihinde tadilat olucak onun hazırlığı var şimdi arada bir gidip gelebilir yani düzeltmeler vs. Olucak ondan dolayı sorun olmaz ve en önemlisi de bu reklam yapan vs. Kişiler için düzeltmeler yapılıyor olabilir 😉🥰

View solution in context

Solution
Anonymous
Not applicable
Samsung Members
Bu durumu 2 hafta önce yaşamıştım. Ara ara çöküyor bu forum bence

View solution in context

Solution
Tolgaa94
Expert Level 5
Samsung Members
Mıcır döktüler yola 😂

View solution in context

Solution
MehmetYalcn
Expert Level 5
Samsung Members
23 Temmuzun fragmanını yapıyorlar 😅 Bakım bi işe yarasa bari Yoksa gene havamızı alırız 😁

View solution in context

Solution
Samsung Members
Bendede oldu ama bu kesin bakım molasındandır

View solution in context

Solution
Samsung Members
Bu sabah members'a girdim topluluk kısmı gözükmüyordu acaba neden oldu ve bu sorun sizdede yaşandıdımı 🤒?

View solution in context

Solution
DENỊZ
Expert Level 5
Samsung Members
Bug Olmuştur Kardeşim. 😊
Ben girdiğimde sorun yoktu saat 8 9 Gibi.

View solution in context

Solution
Samsung Members
Kardeşim isim yazma taktiğini kullandım hakkını helal et

View solution in context

28 Comments
Solution
Samsung Members
Valla bende de öyle oldu IP ban yedim sandım. Sunucularda genel bir sorun olmuş olmalı.
Anonymous
Not applicable
Samsung Members
Rahatladım bende Bi an öyle düşündüm membersı sil yükle yaptım düzelmedi ondan sonra düzeldi sonra gelince rahatladım Topluluk Kısmı 😅😅
Samsung Members
Ip ban yersem bi daha gelmem ben foruma, canlı destekten banımı açtırmaya çalışırım yoksa salarım yeni tel alcam zaten belki ondan girerdim...
Anonymous
Not applicable
Samsung Members
Anladım biri perma ban yemişti üstelik sebepsiz yere ama banını asla açmadılar oda yeni hesap açtı güzel bir şekilde ilerliyor şuan
Solution
Anonymous
Not applicable
Samsung Members
23-24 temmuz tarihinde tadilat olucak onun hazırlığı var şimdi arada bir gidip gelebilir yani düzeltmeler vs. Olucak ondan dolayı sorun olmaz ve en önemlisi de bu reklam yapan vs. Kişiler için düzeltmeler yapılıyor olabilir 😉🥰
Samsung Members
Ay onların banlanmaları gerek cidden
Anonymous
Not applicable
Samsung Members
Evet toplu güzel bir güncelleme bekleniyor hem level konusunda hem insalar açısından bekleniyor
Samsung Members
İnşallah.
Anonymous
Not applicable
Samsung Members
Anladım teşekkürler bilgi için bir an korktum bende 😅😅