cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Moderatörler mi yoksa bazı insanlar mı?

(Topic created on: 11-12-2024 04:15 PM)
127 Views
OneUIDevelopments
Expert Level 3
Options
Samsung Members

image

Bazı insanlar mıı yoksa moderatörler mi bilmiyorum ama yani 10-15 beğenim silindi nerdeyse daha önceden ise 7 çözümüm silinmişti burdan moderatörlere sesleniyorum;

💢 SİZLERE İNAT HERZAMAN DAHA İYİSİNİ YAPACAĞIM VE YAPMAYA DA DEVAM EDECEĞİM💢 

Bir de bazı members üyelerinden şüphelenmiyor değilim beni sanmasınlar ki sal** veya ger****alı falan değilim bunu kim yapıyorsa bence bunu yapmayı bıraksın bu büyük ihtimalle kıskanan insanlar yapıyordur birkaç zamandır susuyorum ama artık yeter ilk hesabımda da yapıldı gene yapmaya devam ediliyor o yapan veya yaptıran kişiler herkese bence artık pes etsinler yoksa onları ben bulurum!!

Burası forum kıskanıyorsanız gelin yüzüme karşı söyleyin konuşalım güzelce 

Ve bir konu daha var daha önce pil batarya vs. Paylaşımların da bana hakaret eden arkadaşlara şunu söylemek istiyorum ben level beğeni vs. Kasmak için yapmıyorum ben sadece nasıl olduğunu sormak için atıyorum Bu kadar 

Dinlediğiniz için teşekkürler🙏
5 Comments
moonlit_floor
Active Level 7
Samsung Members
Acaba bir kişi veya moderatör yorumunuzu gereksiz yere uygunsuz saydıysa ve bu yorum çözüm kabul edilen bir yorumsa, bu nedenden olabilir.
moonlit_floor
Active Level 7
Samsung Members
Bildire birden fazla kişi basınca siliniyor yorumumuz maalesef 😒
moonlit_floor
Active Level 7
Samsung Members
Bu da biraz sinirlendiriyor mantıken.
CanerS21Fe
Expert Level 5
Samsung Members
Bunu önceden bende farkettim kendi hesabımada oluyordu gerçi şuan hâlâ ara sıra oluyor. Mesela bir gönderi falan silinirse beğenilerin veya o gönderide olan çözümün varsa o da siliniyor. Veya dediğin gibi seni kıskanan biriside yapmış olabilir.
GRKN17
Expert Level 4
Samsung Members
Şu uygulamaya gereksiz kişileri engelleme gelsin artık
0 Likes