cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Mirrorlink ve Android Auto

(Topic created on: 11-05-2020 12:04 PM)
2888 Views
Cekirge
Active Level 1
Options
Samsung Members
Yakın zamanda Mirrorlink , Android auto ve Apple carplay üçlüsünü destekleyen navigasyon cihazına sahip bir araç satın aldım. Kullanabilmek için aktivasyon ücretini ödeyip sipariş de verdim bekliyorum. Android auto'yu en kötü APK ile kullanırım derken mirrorlink servisinden de olduk. Cihazım Galaxy Note 8. Hadi android 10 vermiyorsunuz anladık. Güncelleme politikası falan. Bari android 10 destekli cihazlarda olduğu gibi gömülü auto uygulaması olsun. Mirrorlink konusu tam hayal kırıklığı oldu zaten. Telefonumda görünüyordu kasım güncellemesi öncesi. Belki kullanırım derken güncelleme ile yok oldu. Yıllardır Samsung kullanır ve ismine gözüm kapalı güvenirim ama şuna eminim ki; bir daha ki telefonum, fiyatı ne olursa olsun asla ve asla Samsung olmayacak. Kesinlikle sizin rakibinizden satın alacağım ve aldıracağım.  Bu konular hakkında aklında sorularla buraları karıştıran arkadaşlara da bilgi olsun. Samsung artık kullanıcı dostu değil kullanıcı düşmanı bir firma haline geldi!

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
User0000005
Moderator
Moderator
Options
Samsung Members

Merhaba Cekirge,

Ben Siyah, Samsung Forum moderatörüyüm. Bu görüş ve önerilerinizi bize bildirdiğiniz için teşekkürler. Sizlerden gelen talepleri, her zaman değerlendirmekteyiz ve ilgili birimlere iletiyoruz. 

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
10 Comments
kullanici32
Beginner Level 2
Samsung Members
cihaza android auto apk yukleyin. ise yaramaz ise root layip android auto üzerinden telefonun tüm ekranini yansıtan uygulama mevcut isterseniz link bırakırım
ÆX51
Expert Level 5
Samsung Members
Samsung members forum içerisinde Samsung ile alakalı olmayan linklerin paylaşımı yasaktır bunun sonucunda hesabın askıya alınabilir
0 Likes
Cekirge
Active Level 1
Samsung Members
Bunları yapabileceğimin ben de bilincindeyim ama neden olağandışi uygulamalar yapmak zorundayız? Bankacılık vs. uygulamaları kullandığim telefonuma neden root atmak zorundayım? Android auto apk çalışır muhtemelen.
0 Likes
Cekirge
Active Level 1
Samsung Members
En iyisi bir daha ki sefere Apple almak. Her türlü servis desteği kesilmiyor. Çatır çatır çalışıyor
0 Likes
ÆX51
Expert Level 5
Samsung Members
Apple da her güncellemede cihazlarını yavaşlatıyor
0 Likes
Cekirge
Active Level 1
Samsung Members
O iş bitti artık. öyle bir durum yok. yavaşlıyorsa da yavaşlasın ya. 5. senede yavaşlarsa hakkını vermiş demektir. 5 sene 5 koca güncelleme aliyor cihaz. daha ne olsun
0 Likes
ÆX51
Expert Level 5
Samsung Members
siz öyle sanın her büyük güncellemede cihazı yavaşlıyor kullanınca anlarsınız bataryası çöp şimdiden Allah kolaylık versin kullanan tanıdığım olduğu için biliyorum
0 Likes
Cekirge
Active Level 1
Samsung Members
kullandım daha önce merak etmeyin:)
0 Likes
Cekirge
Active Level 1
Samsung Members
Yardımcı olacağım diye fanboyluk yapmayın burada
0 Likes