cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Members Levelleri Hakkında Neler Biliyoruz?

(Topic created on: 09-01-2024 12:27 PM)
449 Views
Enraged
Active Level 7
Options
Samsung Members

Not: Bu gönderiyi tanındık bir kişiden aldım ve kendi yorumlarımıda ekleyip düzeltmeler yaptım. 

Hepimizin bildiği gibi bu toplulukta seviyeler alıyoruz ve bunlar diğer insanlarla olan etkileşimimiz ve aktif zamanımız ile artıyor. Bu seviyeler Beginner'den Expert'e kadardır. Bu topluluğa zamanınızı ayırarak elde edebileceğiniz bir sürü seviye kategorisi vardır. Kolayca başarabilirsiniz ama bu topluluğa zaman ayırmalısınız. 

1. Beginner Level: - Bu topluluğa ilk kez girdiğinizde alacağınız seviyedir. Tamamlayabileceğiniz toplam 5 seviye vardır.
Örnek: Beginner Level 1-5

2. Active Level: - Bu toplulukta daha fazla aktif olursanız, bu seviyeye geçersiniz. Bu kategoride Active etiketli toplam 10 seviye vardır.
Örnek: Active Level 1-10

3. Expert Level: - Daha fazla aktifseniz alacağınız son kategoridir. Aktif seviyenin 10 seviyesinin tamamını tamamladığınızda Uzman etiketi alacaksınız. Bu kategoride toplam 5 seviye bulunmaktadır.
Örnek: Expert Level 1-5
Ekstra Bilgi: Seviyelere göre forumda daha fazla ayrıcalık elde edilebilir.

Yani bunlar kullanıcının seviyesini gösteren 3 farklı kategoridir. Bir oyun gibi görünüyor. Ancak elde edilemeyen kategorilerde var. Resmi hesaplar bunlara sahiptir.
 • Moderatörler (Adının sağ tarafında yazılır) 
• BA'lar (Adlarının sağında yıldız bulunur) 

***Bu yazıdaki tüm paylaşımlar kendi deneyimlerimdir ve bu toplulukta gördüklerimdir. Yanlış olduğunu düşündüğünüz bir şey varsa lütfen bana bildirin, anında düzenleyeceğim.***

26 Comments
Anonymous
Not applicable
Samsung Members
Bilgilendirme İçin Teşekkürler 😊👍
flora_
Expert Level 5
Samsung Members
+ Beginner Level 2'de dm gönderebiliyorsun. Beginner Level 1 en kolay alınan level olurken Expert Level 5 olmak en zorudur. Alın teri ister.
Enraged
Active Level 7
Samsung Members
Nasıl yani?
Anonymous
Not applicable
Samsung Members
Yıldız da var ama burada yok
Enraged
Active Level 7
Samsung Members
Evet yıldız sistemi bizde yok
flora_
Expert Level 5
Samsung Members
Amerikan forumu'nda bunlarda var1725183360631.jpg1725183360682.jpg1725183360739.jpg1725183360809.jpg
Alfatürk
Expert Level 5
Samsung Members
Merhaba kardeşim,

Members ta bazi yarışmalara katılabilmek için en az Active Level 6 olma şartı aranır
Anonymous
Not applicable
Samsung Members
Hocam burada olsa ah bide o yarışmalar
Alfatürk
Expert Level 5
Samsung Members
Korede Starbucks ta kahvelerim beni bekliyorrr 😃
Zamanı gelince burada da olucakkk (bazı sebepler var)