cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Members üyelerinin gereksiz susturma çabası.

(Topic created on: 04-30-2025 10:57 AM)
388 Views
ytimkacakcisi
Active Level 6
Options
Samsung Members

İnsanlar ülkenin ekonomisinin rezil olduğu bir dönemde çuval dolusu para verdiği telefonlarına gördüğü muameleden şikayetçi, adamın teki gelip ne kafa ütülediniz diyor. Sizin hakkınızı sizden başka kimse savunmaz arkadaşlar. Ben eğer bu gündemde 30 bin lira verip bir telefon alıyorsam, o güncelleme yarım saat bile gecikse yaygara çıkarırım. Çok rahatsızsan yürü git başka forumlara. Zaten sizin gibiler yüzünden bu haldeyiz. Tuzu kuru olan konuşmasın.

zzeerren
Active Level 4
Samsung Members

Of  ya 20 30 nisan diye bizde farkındayız kardeşim hangi tarihler arasında yayınlanacağını kimse kusura bakmasın da gidicem telefona 30k para vericem ve güncellemeyi geç alacağım yok ya? Kimse bunun için susmaz

0 Likes
kHell
Active Level 9
Samsung Members
geç almadın, amiral gemilerinden sonra direkt siz aliyonuz işte. Hangi ülkede a serileir aldı güncelleme?
0 Likes
zzeerren
Active Level 4
Samsung Members
A serisinden banane pardon ben kendi modelimi savunurum? A serisi gerekirse 1 sene sonra alsın beni ilgilendirmiyor.
0 Likes
kHell
Active Level 9
Samsung Members
ahahahaha bi de bana diyonuz boş konuşuyor diye. Senin cihazına özel güncelleme yayinlansa sen yine susarsın zaten bacım.
0 Likes
zzeerren
Active Level 4
Samsung Members
Ay yok sana 50 kişi aynı şeyi söylese sen yine şunu desteklersin 20 30 nisan arası verecekler aynen kardeşim en haklı sensin .d
0 Likes
kHell
Active Level 9
Samsung Members
s24fe ler umrumda değil 2028 yılında verirler inşallah güncellemeyi size
0 Likes
hasso251905
Active Level 6
Samsung Members
Heyt be
0 Likes
hasso251905
Active Level 6
Samsung Members
Aynen
0 Likes
ytimkacakcisi
Active Level 6
Samsung Members
Tuzu kuru derken sizin gibileri kastetmedim zaten hocam. Haksızın yanında onu savunan herkes, özellikle bu ülkede, başı darda olanlardır. Sağ olun desteğiniz için.
ytimkacakcisi
Active Level 6
Samsung Members
Maalesef hocam maalesef..