cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Members üyelerinin gereksiz susturma çabası.

(Topic created on: 04-30-2025 10:57 AM)
400 Views
ytimkacakcisi
Active Level 6
Options
Samsung Members

İnsanlar ülkenin ekonomisinin rezil olduğu bir dönemde çuval dolusu para verdiği telefonlarına gördüğü muameleden şikayetçi, adamın teki gelip ne kafa ütülediniz diyor. Sizin hakkınızı sizden başka kimse savunmaz arkadaşlar. Ben eğer bu gündemde 30 bin lira verip bir telefon alıyorsam, o güncelleme yarım saat bile gecikse yaygara çıkarırım. Çok rahatsızsan yürü git başka forumlara. Zaten sizin gibiler yüzünden bu haldeyiz. Tuzu kuru olan konuşmasın.

kHell
Active Level 9
Samsung Members
ahahahaha ne trollugu oğlum adamlar size en geç 30 nisan demiş, bugün gelmezse o zaman konuş niye erkenden basliyon yaygaraya
ytimkacakcisi
Active Level 6
Samsung Members

Dün tüm dünya ülkeleri almış, bi biz kalmışız tabi de koparacağım yaygara. Samsung Türkiye'nin pazardaki payından haberin var mı? Düpedüz ayrımcılık dönüyor ve sen de "ama 30'una kadar dediler" diyorsun. 

kHell
Active Level 9
Samsung Members
isterse 20 nisanda hepsi alsın. Samsung sana ne diyor? en geç 30 nisan. bugün verilmezse o zaman konusun
0 Likes
Samsung Members
Gardas sen anlamıyon herhalde? Millete verildi verildi, biz ve orta doğu kaldı
kHell
Active Level 9
Samsung Members
anlamayan sizsiniz oğlum. Adamlar size en erken vaadinde bulunmadı, sırayla verme vaadinde de bulunmadı. Adamlar size 20-30 Nisan arası verecez dediler bakalım görelim verecekelr mi, sözlerini tutmazsalar konuşursunuz. İlk tarihler açıklandığı zaman niye yaygara yapmadınız? Banane banane önce ben alcam diye diğer ülkelerle yarış mı yapiyonuz, önce siz aldiginizda da onlar yaygara yapsın o zaman. Bugün son gün bekle uslu uslu güncellemeyi, gelmezse post acarsin gece 12de
0 Likes
Samsung Members
Gardas trol musun bilmem de isterse o güncelleme gelmesin ama kimseye gelmesin, beklenir yoksa. Herkes almıs bir biz kalmışız. Neyin sözünden bahsediyon
0 Likes
ytimkacakcisi
Active Level 6
Samsung Members
Ben de sana diyorum ki. Benim Avrupada sabah kahvesini içerken güncellemesini yapan gençten farkım ne? Nasıl biri olduğunuz şu yazılarınızdan bile belli. İstediğim zaman konuşurum arkadaş. Ağız benim, akıl benim, el benim telefon benim. Hiç bir samsung çalışanı görmese de yazacağım, CEO görse de yazacağım.
0 Likes
kHell
Active Level 9
Samsung Members
farkın yok, onlara güncelleme vaadi hangi tarihler olarak verildi bilmiyorum, size verilen tarih 20-30 Nisan arası. Banane bananeeğğ kazakistandan önce istiyoyuuğmmm önce men almaliyim güncellemeyiii 😭🍭
0 Likes
ytimkacakcisi
Active Level 6
Samsung Members

Senle daha fazla konuşmayacağım çünkü sen savunmamı bile hak etmiyorsun. Bu ülkede susmayanın başı yanar doğru. Ama sen de gelsen senden on bin tane de gelse susturamayacaksınız. 

0 Likes
kHell
Active Level 9
Samsung Members

ahahahahejzjekzkekdk dostum evet kusura bakma

0 Likes