cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Mantıklı mı?

(Topic created on: 01-23-2025 02:58 AM)
339 Views
OsmanlıTorunuyuz
Active Level 7
Options
Samsung Members
Samsung, S23 ULTRA Cihazıma 36.990₺ Değişim Fiyatı Sayıyor 91.499'dan 36.990₺ çıkarsak 54.509₺'ye S25 Ultra 12/512 Cihaza sahip olunuyor. 
NE DERSİNİZ ARKADAŞLAR? 
image

7 Comments
Samsung Members
Mantıksız. Yok illa satacaksan elden sat
Samsung Members
Elden de çok ölü fiyatlar alıyorum hocam. Samsung bana daha güzel fiyat verdi inanın. Şaka gibi ama gerçek.
SerhatErgün
Expert Level 2
Samsung Members
Burda verilen bile ön fiyat cihaz ellerine gittiğinde gerçek fiyat veriyorlar
0 Likes
özgür_s21fe
Expert Level 4
Samsung Members
Paranız varsa değer mi değmez mi size kalmış parayı çok önemsemiyorsanız geçin ama zorlanacaksanız bence geçmeye değmez ahım şahım yenilikler yok
0 Likes
BehramGur
Active Level 6
Samsung Members
Herşey tamamen aynı. Bence değmez. 50bine değişecek seyleri söyleyeyim. 10mp telephoto 50 olacak, 12mplik ultrawide geniş acı 50mp olacak. Işlemcin yeni çikan snapdragon 8 elite olacak cok güçlü islemci gerçi. Display port 1.2 destekleyecek, kablosuz hızlı şarj 15wtan 25wa çıkacak. Ekran ayni, ana kamera tamamen ayni. Pil tamamen ayni. Hemen hemen herşey ayni. Işlemci gerçekten çok güclü hızlı fena bişey o 8 elite ama bir işlemci için 50bin odemeye deyer mi? Bemce değmez. Bende sırf işlemciyi beğeniyorum diye s24ten s25e geçmek istiyordum düz vwrsiona. Ama bi baktım herşey tamamen aynı vazgeçtim. Ben de 20bin ödeyerek 8 elite geçiyorum. Değmez.
0 Likes
Venduss
Active Level 6
Samsung Members
Ayrıca şu da var, takasta alacağınız 36.990 tl maksimum fiyat. En ufak bir çizik bile varsa, ki emin olun buluyorlar, fiyat daha da aşağı düşecek.

S23U sahibi olarak, aradaki farka değmeyeceğini düşünüyorum.
0 Likes
Samsung Members
Kimse 45 vermez hocam size, mantıklı
0 Likes