Bilemedim_şımdı
Active Level 7
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
12-06-2024 08:28 PM in
Samsung Members
6 Comments
thatS25
Expert Level 4
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-06-2024 08:40 PM in
Samsung Members
Valla bence beklenen bu idi ve çok güzel olmuş.
Mikro takılmalar(şu anki cihazımda hiç yaşamıyorum ama neden daha hızlı olmasın?)da çözüldü ise tadından yenmez.
J6 2018'den beri aynı telefonu kullanıyor gibi hissediyorum.Arayüzün ve simgelerin değişikliği şarttı.S20FE den S24FE'ye geçtim arayüz aynı olunca bi oha diyemedim.Beğenmeyenler **bleep** alabilir bir arayüz 10 yıl aynı kalıyor onlarda.Batarya simgesi de çok güzel,büyük simgeler ve widget'lar çok şık,yazı karakteri çok güzel,bildirimler ile kontrol panelinin ayrılması hele şükür dedirtti.
İkonlar çok hoşuma gitti beğenmeyenler de zaten Goodlock ile basitçe 6.0 ikonları kurabilir.....
Haydi Samsung geç kalma düşme dönüşme Samsung'um....
Mikro takılmalar(şu anki cihazımda hiç yaşamıyorum ama neden daha hızlı olmasın?)da çözüldü ise tadından yenmez.
J6 2018'den beri aynı telefonu kullanıyor gibi hissediyorum.Arayüzün ve simgelerin değişikliği şarttı.S20FE den S24FE'ye geçtim arayüz aynı olunca bi oha diyemedim.Beğenmeyenler **bleep** alabilir bir arayüz 10 yıl aynı kalıyor onlarda.Batarya simgesi de çok güzel,büyük simgeler ve widget'lar çok şık,yazı karakteri çok güzel,bildirimler ile kontrol panelinin ayrılması hele şükür dedirtti.
İkonlar çok hoşuma gitti beğenmeyenler de zaten Goodlock ile basitçe 6.0 ikonları kurabilir.....
Haydi Samsung geç kalma düşme dönüşme Samsung'um....
ᴅnz
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-06-2024 08:49 PM in
Samsung Members
Bu daha beta 1 daha da iyi olacak beta 1deki animasyonlar beklenildiği kadar güzel değil diyor insanlar beta 2 ve 3de daha güzel olacak karanlık ikonlar da gelecek ileriki sürüme
Anonymous
Not applicable
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-06-2024 08:41 PM in
Samsung Members
Aynısını ben paylaştım..
kural ihlali yedim..
kural ihlali yedim..
thatS25
Expert Level 4
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-06-2024 08:45 PM in
Samsung Members
Klasik Moderatörler.Sanki One UI değil de Togg T10X Anadolu 1.5 yazılımını paylaştık
Anonymous
Not applicable
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-06-2024 08:52 PM in
Samsung Members
😂😂😂 👏
thracianS24plus