cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Kamera çizik

(Topic created on: 03-22-2025 06:23 PM)
364 Views
gizem3
Active Level 1
Options
Samsung Members

Samsung s24 ultra cihazım alalı bugün 1 ay oldu kamerada böyle çizik var ama tırnağa gelmiyor içten gibi kameraya bir etkiside yok ama beni rahatsız etti servise gittim diyorki darbe aldığı hayır dedım masaya sert bıraktın mı masaya bırakmakla böyle kamera hemen gider mi? Yeni cihaz olduğu için ücretli değişiklik diyorlar dedim neden ücretlik işte yeni cihaz değişim ve tamir yapmak istemıyorlar eğer çizik büyürse tekrar gelin bakalım dediler ne yapmalıyım??

image

21 Comments
Samsung Members
Geçmiş olsun
0 Likes
Galaxy_M12
Expert Level 5
Samsung Members
öyle bir durum yok ve zaten tamir değil,sıfır cihaz vermek zorundalar.Tüketici şikayete ve hakem heyetine git
gizem3
Active Level 1
Samsung Members
Vallahi Tüketici hakem heyetine iş uzun sürer diye tahmin ediyorum .Başta savar gibi kvk geri gönderdi
Galaxy_M12
Expert Level 5
Samsung Members
tamam işte ,burada çok kişi var sıfır cihaz alan.Neden paranla rezil olasın ki?
0 Likes
gizem3
Active Level 1
Samsung Members
Tüketici hakem heyetine e devletten başvurdum bakalım
Galaxy_M12
Expert Level 5
Samsung Members
hayırlısı olsun🙏
0 Likes
OMRYZC
Active Level 6
Samsung Members

Tüketici hakem heyetine git samsung severler gelsin bunuda açıklasın  fanboylar nerde? Satmaya gelince pervane olur etrafında samsung ama konu arıza giderme oldu mu hemen kaçacak yer arar tam bir rezalet daniskası

0 Likes
gizem3
Active Level 1
Samsung Members
Hakem heyetine başvursam firma kısmına yetkili servisi mi yazmam gerekiyor
0 Likes
OMRYZC
Active Level 6
Samsung Members
Markayı yazmalısın orda bulunan memurlar yardımcı olur zaten iş uzun sürse bile sadece başvuru kısmı var ondan sonrası senlik değil zaten garantin var bilir kişi atanır cihazı inceler ardından uygun görürse ki %90 uygun göreceğini düşünüyorum ona göre süreç devam edecek iade istersen iade değişim istersen değişim yaparlar
0 Likes