cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Hata raporu

(Topic created on: 11-02-2021 05:59 PM)
576 Views
Rose67_
Expert Level 5
Options
Samsung Members

Merhaba,

Dün bu uygulamada bir gönderi açmıştım cihazimda oyun oynadıktan sonra 5 10 dakka sonra oyundan çıkınca ana ekranın üst kısmında siyah bir şey oluyordu. Fakat bir uygulamaya girip çıktığımda sorun düzeliyorrdu.

imageHatanın Fotoğrafı

Ve gonderimde bana hata raporu gönderin ve sıfırlayın diyen çok kişi oldu. Ve ben bazı üyelerin dediği gibi bu uygulama üzerinden hata raporu gönderdim. Ve sonuç şöyle oldu.

imageBu da Samsung yetkililerinin hata raporuma cevap verdikleri mesaj.

Eğer fakrika ayarlarına dönersem tablete bir şey olur mu verilerini gider mi diye biraz tedirginim. Bir de fabrika ayarlarına dönersem eğer Samsung hesabı ve diğer bi milyar tane Google hesabımı gider mi? Cevabınız için çok teşekkürler. 
Cihaz
SM-T290 

İsterseniz bu gonderime link üzerinden ulaşabilirsiniz: https://r2.community.samsung.com/t5/Tabletler/SM-T290-acil-yardım-toplanın/td-p/9976130

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
özelinsan
Active Level 9
Samsung Members
Bende öyle bir sorun yok duvar kağıdından kaynaklı olabilirScreenshot_20211102-194411_One UI Home_720.jpg

View solution in context

14 Comments
Rose67_
Expert Level 5
Samsung Members
Çok teşekkür ederim. İyi akşamlar.
Anonymous
Not applicable
Samsung Members
Tableti sıfırladığın zaman hesaplarda gidiyor doğal olarak.Kurulumdan sonra yeniden hesaplarına girebilirsin.Şifrelerini ve e postalarını hatırlıyorsan ve ya kaydettiysen açabilirsin.Mutlaka yedekle ve bir deftere yaz e postalarını ve şifrelerini.
Rose67_
Expert Level 5
Samsung Members
Yani fabrika ayarlarına döneceğim de yetkililerin dediği gibi. Fakat biraz tedirginim ve üstelik korkuyorum. Anladığın kadarıyla tableti komple sifirlamayacagim😄
Anonymous
Not applicable
Samsung Members
Hard reset değilse silinmez korkma.
Rose67_
Expert Level 5
Samsung Members
Valla korkuyorum ozan. Neyse ben bi gidip tableti fabrika ayarlarına döndüreceğim. Ve bir şey daha sorvam cihazım yeniden başlatılacak mi?
Anonymous
Not applicable
Samsung Members
Sıfırladıktan sonra yeniden başlatacak kendini.
Rose67_
Expert Level 5
Samsung Members
Neyse be diğer üyelerden cevap alayımda ondan sonra dönerim çünkü daha tm bir bilgim yok.
Anonymous
Not applicable
Samsung Members
Yedek almayı unutma verda.
Anonymous
Not applicable
Samsung Members
Alfa forumdaysa ondan yardım alabilirsin.