cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Hata Raporu Gönderdiğinizde Sistem kaydı verisi bulunamadığında ne yapılır?

(Topic created on: 12-03-2021 06:08 PM)
903 Views
Alfatürk
Expert Level 5
Options
Samsung Members

Merhaba Sevgili Samsung Members kullanıcıları, 

Hata raporu gönderdiğiniz taktirde yanlış yapılan hatalardan dolayı bazı hata raporlarında sistem verileri Samsung ekibine ulaşmıyor ve otomatik bir cevap veriliyor bunun önüne geçebilmek adına bilgilendirme açıyorum 

Bu gibi durumlarda şunları kontrol etmenizi önemle tavsiye ederim ;
1) Aşağıdaki sistem kayıt verisini gönder seçeneği aktif olması gerekmektedir aksi taktirde sorununuz çözüm sağlayamayacaktır.
image

2) Hata raporu gönderğinizde members uygulamasını arka planda kapatmayınız aksi taktirde Hata raporu Samsung ekibine veriniz olmadan gidecektir ve işe yaramayacaktır hata raporu bildirim panelinde Hata raporu gönderildi yazısı çıkmadan kapatmayınız members ı 

image

3) Hata raporu gönderirken o anki sistem kaydı verisini gönderin ve ekran kaydı ile sorunu açık bir şekilde belirtiniz başka zamanlarda alınan ekran görüntüsü videoları hiç bir işe yaramayacaktır youtube videosu izler gibi ekran kaydı videosunu izleyeceklerdir ilgili ekip yani kısacası zaman kaybı olucaktır eğer o anki ekran videosunda sorunu net bir şekilde belirtirseniz güzel ve olumlu cevap yansıyacaktır .

image

Teşekkürler 😀

21 Comments
Dark_Side
Expert Level 5
Samsung Members
Biz teşekkür ederiz kardeşim.😊 Çok faydalı bir paylaşımda bulunduğunu düşünüyorum. Selamlar...
Alfatürk
Expert Level 5
Samsung Members
Rica ederim Ne demek kardeşim, faydamız dokunursa ne mutlu bana 😊
emretnc
Active Level 8
Samsung Members
konuyla alakasız ama sizin gece çekimlerinde ışık patlaması oluyormu20211203_215853_24466_1638557935.jpg20211203_215323_24465_1638557615.jpg
Alfatürk
Expert Level 5
Samsung Members
bu olayın olması lensin batıktır veya çizilmiştir kardeşim bende böyle problem yok

Muhtemelen lensin batık
emretnc
Active Level 8
Samsung Members
sağol kardeşim
Alfatürk
Expert Level 5
Samsung Members
Önemli değil kardeşim
Samsung Members
Bilgilendirme için teşekkürler o telefon resminde örnek nasıl gösteriyorsunuz tablette de yapılıyor mu
Alfatürk
Expert Level 5
Samsung Members
Maalesef tablet seçeneği yok 😊
Rica ederim kardeşim ne demek 😊
Samsung Members
Hm telefon nasıl oluyor