- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
04-25-2021 06:16 PM (Last edited 04-25-2021 06:23 PM by Gökırmak ) in
Samsung Membersİlk önce hayat eve sığar uygulamasını açın oradan HES kodunuzu Tıklayın sayfada hem karekod ve numaralı şekilde yer alacak Samsung note uygulamasına kaydedin daha sonra uygulamadan karekod ekran görüntüsü alıp kırpın kaydettiğiniz not uygulamasını açın görüntü seçeneğinden karekodu' nuzu ekleyin istediğiniz şekilde boyutunu ayarlayın ,HES kodunuzu da yazı rengini istediğiniz şekilde ayarlayın kaydettikten sonra ana ekrana gelin üstüne basılı tutun birtane daha sayfa ekleyin ekledikten sonra tekrar basılı tutun Widget'lerden Samsung Notes'e tıklayın 4x2 oranı seçip resimdeki gibi ekrana tutturun boyutunu ayarlayın üstüne tıkladığınızda notlara girecektir oluşturduğunuz HES kodunu seçin tekrar üstüne basıp widget aylarından karanlık mod ile eşleştir kapatıp saydamlığını ayarlayabilirsiniz daha sonra karanlık modu isterseniz seçip siyah saydam yapabilirsiniz benim yaptığım şekilde uzun zamandır kullanıyordum sizinle paylaşmak istedim biyere gideceğiniz zaman ana menüden sayfayı çektiğiniz de kolaylık
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-25-2021 07:23 PM in
Samsung Members- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-25-2021 09:07 PM in