Original topic:

Google spor

(Topic created on: a month ago)
137 Views
A130BEK
Active Level 6
Options
Samsung Members

Bu google spor bildirimleri bu telefonda neden aktif olmuyor arkadaşlar 

9 Comments
yusufpiskin
Active Level 8
Samsung Members
"bu telefon"

Hangi telefon?

Google Spor bildirimleri dediğiniz Now Bar mı?

Öyleyse NB ayarlarından Google Spor a izin verin ve Google uygulaması ana ekranında ki ayarlardan sevdiğiniz takımları Takip edin.
0 Likes
A130BEK
Active Level 6
Samsung Members
Telefon a56 bahsettiğiniz tüm ayarlar açık google da kurcalamadığım açmadığım ayar kalmadı 1762694464802.jpg
0 Likes
yusufpiskin
Active Level 8
Samsung Members
Bu ayarlar 1762694660720.jpg1762694660745.jpg
0 Likes
A130BEK
Active Level 6
Samsung Members
Hepsi açık
0 Likes
yusufpiskin
Active Level 8
Samsung Members
Açık olması önemli değil, oradan takımları Takip ettiniz mi? Ettiyseniz maçlardan 1 saat önce geliyor Now Bar ekranına
0 Likes
A130BEK
Active Level 6
Samsung Members
Hocam takımları takip ediyorum bildirinler açık ama nowbara gelmiyor bir türlü sonrada benim gönderilerim düzenleniyor önce bi telefona özellik koyuyorlar ama çalışmıyor bu özellik
0 Likes
CihazSahibi
Active Level 6
Samsung Members
Özelleştir kısmını nasıl açıyoruz bende google arama geçmişi ve etkinliklerin hepsi kapalı YouTube ve diğer uygulamaların etkinlikleri kapalı o sebeple mi gelmiyor acaba ? Normal uygulamasından da bildirim gelmiyor Google dan hava durumu gibi örnek vermek gerekirse ...
0 Likes
yusufpiskin
Active Level 8
Samsung Members
Evet o yüzden gelmiyor
CihazSahibi
Active Level 6
Samsung Members
Nette her yapılanı kayıt ettiği için tüm etkinlikleri kapatmıştım ses kaydı arama ne izledim ne izlemedim aranılan şeyler hepsi orada olduğunu için kapatmıştım c(: şimdi bildirim gelsin diye açmak mı bilemedim ama nedenini öğrenmiş oldum teşekkür ederim çok sağolun
0 Likes