Original topic:

👇Google'nin en kullanışlı uygulamalarından olan cihazımı bul yeni güncelleme 👇

(Topic created on: 03-17-2025 06:31 PM)
298 Views
Kerim730exynos_S25FE
Expert Level 5
Options
Samsung Members

image
Google cihazımı bul

Google, Android ekosistemindeki popüler uygulamalarını geliştirmeye devam ederken, “Cihazımı Bul” uygulamasına da yeni bir özellik ekledi. Daha önce yalnızca kayıp cihazları bulmak için kullanılan uygulama, artık gerçek zamanlı konum takibi ile yakınlarınızın nerede olduğunu **bleep** olarak görüntülemenize olanak tanıyacak.

Google, ”Cihazımı Bul” uygulamasını yeniliyor

Google’ın yeni güncellemesi, Apple’ın “Find My” (Bul)” hizmetinden aşina olunan **bleep** konum paylaşım özelliğini resmen Android kullanıcılarına getiriyor. Bu yenilik yalnızca kayıp telefonları bulmak için değil, aynı zamanda günlük hayatta da kullanılabilecek şekilde tasarlandı. Bu gelişme, birçok kullanıcı tarafından şimdiden büyük bir memnuniyetle karşılandı.

Google, geçtiğimiz ay duyurduğu bu özelliği şimdi Google Play üzerinden kademeli olarak kullanıcılara sunmaya başladı. Yeni özellikten yararlanmak isteyen kullanıcılar, Google Play’in “Güncellemeler” sekmesinden “Cihazımı Bul” uygulamasını güncelleyerek yeni konum takibi özelliğine erişebilir.

Bu yenilik, Android cihazlarda konum takibini çok daha işlevsel bir hale getirecek. Özelliğin önümüzdeki günlerde tüm Android kullanıcılarına resmen ulaşması bekleniyor.

Bir cihazımı kaybettiğimde rahat bulmamı sağlayan ve benim en sevdiğim google uygulamalarından olan google cihazımı bul a yeni güncelleme

bu konu hakkında sizler ne düşünüyorsunuz 

Kaynak:SDN
8 Comments
Kaptan54-M34
Active Level 8
Samsung Members
güncelledim
Samsung Members
Hem arayüz açısından hem yeni özellikler açısından çok iyi olmuş bence
Kaptan54-M34
Active Level 8
Samsung Members
bencede güzel ve tarafından geliştirilmiştir diyo yani tamamını konum geliştiricilerinindeki kişiler mi yaptı. Kişiler kısmını.
Samsung Members
Ramamını derken
Kaptan54-M34
Active Level 8
Samsung Members
düzelttim.
Samsung Members
Evet haritalar üzerinden geliştirilmiş
Kaptan54-M34
Active Level 8
Samsung Members
evet gerçek daha şimdi farkettim.q