cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Game Optimizing Service (GOS) Sonlandırılacak mı ? S22 için GOS Bilgilendirmesi

(Topic created on: 03-03-2022 07:57 PM)
1310 Views
Alfatürk
Expert Level 5
Options
Samsung Members

Merhaba Sevgili Samsung Ekibi 

Game Optimizing Service (GOS) işlevi ne zaman sonlandırılacak yada GOS hizmeti iyi optimizasyon yapılacak mı ? Cihazlarımızın performans neredeyse bazı cihazlarda %15 ile %35 düşürüyor bununla ilgili bir çok şikayet var korede ve başka ülkelerde lütfen bunun için bir çalışma başlatılmalı .

Cihazlarımızın performans konusu da rakip firmanın 5 yıllık eski cihazı ile aynı performansı veriyor günümüz amiral gemisi S serisi modelleri

S10 , S20 ,S21 ,S22 serisi cihazların GOS aktif ve GOS kapalı olduğunda çok üzücü bir şekilde sonuçlar çıkıyor, cihazlarımızın verdiği işlemciyi GOS sayesinde kısıtlama yapmış oluyorsunuz  umarım bu işlem sonlandırılir cihazlarımızın iyi olan performansı daha da iyi olmuş olacak.

GOS Aktif sarı renk ile gösterdim 
GOS kapalı mor renk ile gösterdim

image

image

Samsung Türkiye ekiibi bu konu hakkında bir bilgilendirme yapılmasını ve bu işlevi sonlandırlması için önerimizi gerekli yerlere iletmenizi arz ederim. 

Cihazlarımız iyi performans veriyor ama Lütfen cihazlarımızın daha iyi olma durumu varken niye daha kötü olma işlevi sağlanıyor umarım iyi bir açıklama ile iyi bir sonuç ile karşılaşırız. 

S22 serisi GOS için ayrı güncellemesi verileceği  kore members üyelerine uyarı bölümünden bildirim gitti (oyun hızlandırıcısı ve oyun performansı önceliği yapılacağı) 

image

Umarım taahhüt ettiğiniz cihazlar S22 serisi ile sınırlı olmaz çünkü bu işlevi
S serisi
A serisi 
M serisi 
Z serisi 
Note serisi cihazlar için de hepsi için ayrı uygulanmalı çünkü müşterilerini önemsiyorsanız bizlere bunları hissettirin her cihaz için iyi optimizasyonlar yapılmalı Samsung Ekibi siz siz olun müşteriyi önemseyin 😊

35 Comments
A50Realkinq
Active Level 10
Samsung Members
Insallah her telefonda olur 2 yildir azap cektirdi bana gos yuzunden bu saatten sonra degjsse nolucak ki
EmreS20FE
Active Level 9
Samsung Members
Bu gos ne olacak Samsung bir şey yapacakmı 
SerhatErgün
Expert Level 2
Samsung Members
Konuyla ilgili durumu düzeltmek adına çalışma yapılacağı konusunda bilgi görmüştüm yanlış hatırlamıyorsam .
anusername
Expert Level 5
Samsung Members
Merhaba
Samsung şu **bleep** GOSun cşhazları yavaştığının farkına varmış bulunmakta ve bir güvenlik güncellemesi hazırlıyor cihazlar için.. Umarım bunlar gerçektir..
A50Realkinq
Active Level 10
Samsung Members
Kesinlikle kalkmalı performansi yarı yarıya kısıyor.
Dark_Side
Expert Level 5
Samsung Members
Evet kardeşim yapacak resmi açıklama yapıldı. Bir güncelleme gelecek bu konuda bekliyoruz bakalım...👍🏻😊