cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

GOS sorunundan kurtuluyoruz!

(Topic created on: 11-10-2023 03:01 PM)
526 Views
AlvarAalto
Active Level 7
Options
Samsung Members
Arkadaşlar galaxy storedan oyun eklentileri uygulamasını indirdim ve cihazda oyunlarlarla ilgili tüm sorunlarımı tekte çözecek ayarlamaları gördüm. Örnek olarak bir ekran fotoğrafı atıyorum. 

image

(OneUI 5.1, Galaxy S22)
image

Ek olarak cihaz birimlerinin durumunu gösteren mini bir izleyici sunuyor, oyundayken açıp kapatabiliyoruz

image

20 Comments
sepyadam
Active Level 10
Samsung Members
ne oluyor tam olarak böyle yapınca
AlvarAalto
Active Level 7
Samsung Members
Game Optimizing Service zımbırtısının bize sormadan zorla kıstığı çözünürlüğü ve FPS i artık manuel olarak ayarlayabiliyoruz
sepyadam
Active Level 10
Samsung Members
Harika o halde bende yapıyorum sslerde ki gibi 🙏🏻 teşekkürler
AlvarAalto
Active Level 7
Samsung Members
rica ederim
Frk12
Expert Level 2
Samsung Members
Oyun kabini kısmına nerden ulaşıyoruz
AlvarAalto
Active Level 7
Samsung Members
Game Booster Plus a girdikten sonra oyunları listeliyor, o listeden istediğin oyuna basınca bahsettiğin ekran açılıyor
ComradeS62
Active Level 6
Samsung Members
Yanlış bilgi gos olmadan game booster çalışmaz. Gir uygulamalara Gosun önbellek temizle verilerini sil durmaya zorla sonra oyun eklentilerini veya game boosteri açmaya çalış açılmaz gos deaktif olduğundan dolayı hata verecek açılmayacak. Yani gos gerçekten devre dışı olsaydı game booster veya oyun eklentileri açılmayacakdı. Eğer game booster ve oyun eklentileri açılıyorsa gos aktiftir demek
AlvarAalto
Active Level 7
Samsung Members
Yanlış bilgi neresinde bunun? GOS'tan kurtuluyoruz açıklaması gayet açıklayıcı. GOS un kaldırıldığına dair bir bilgi vermedim ben. Artık GOS yüzünden yaşadığımız sıkıntıları çekmeyeceğimizi belirttim ve bu gayet anlaşılır diye düşünüyorum. İşin teknik açıklamasını yapmadım ben.
ComradeS62
Active Level 6
Samsung Members
Gos yüzünden çekilen sıkıntılar ile oyun eklentilerinin ne alakası var açıklasana bana bilir kişi?? Bu ikisinin ne gibi alakası var oyun eklentilerinden görsel paylaşıp artık gostan kurtuluyoruz yazmışsın oyun eklentileri ne alaka ??