Original topic:

Güneşi çekmek

(Topic created on: 10-28-2025 08:12 PM)
126 Views
Y_tS24FE
Active Level 10
Options
Samsung Members

Merhaba arkadaşlar daha önce samsung ile ilgili bir videoda izledim güneşi çekiyor telefon ışını kesiyor güzel çekiyor ama s24 fe olmuyor bu

3 Solutions

Accepted Solutions
Solution
ben006
Expert Level 5
Samsung Members
Lensleri bozarsınız direk günese odaklarsanız koruyarak cekin zamanda günes tutulması korumadan yapmadıkları icin cogu kisilerin boztular

View solution in context

Solution
Samsung Members
Güneşi çekmeyi denemeyin lensi yakabilirsiniz

View solution in context

Solution
yusufpiskin
Active Level 8
Samsung Members
Hocam trikleri var bunun ama 10 bin dolarlık teleskopları, orta segment fotoğraf makinelerini ve hatta yüzbinlerce dolarlık film kameralarını dahi solar lens olmadan güneşe çevirmezler.

Güneş gözlüğünü ya da eski bir filmi (eski mr filmleri falan) lensin önüne koyup çekin çok acayip şeyler yakalarsınız.

View solution in context

9 Comments
Samsung Members
Pro modda çekersin
Y_tS24FE
Active Level 10
Samsung Members
Sağolun hocam
0 Likes
Solution
ben006
Expert Level 5
Samsung Members
Lensleri bozarsınız direk günese odaklarsanız koruyarak cekin zamanda günes tutulması korumadan yapmadıkları icin cogu kisilerin boztular
Y_tS24FE
Active Level 10
Samsung Members
Teşekkürler hocam
0 Likes
Solution
Samsung Members
Güneşi çekmeyi denemeyin lensi yakabilirsiniz
Anonymous
Not applicable
Samsung Members
+1
Y_tS24FE
Active Level 10
Samsung Members
Teşekkürler
0 Likes
Solution
yusufpiskin
Active Level 8
Samsung Members
Hocam trikleri var bunun ama 10 bin dolarlık teleskopları, orta segment fotoğraf makinelerini ve hatta yüzbinlerce dolarlık film kameralarını dahi solar lens olmadan güneşe çevirmezler.

Güneş gözlüğünü ya da eski bir filmi (eski mr filmleri falan) lensin önüne koyup çekin çok acayip şeyler yakalarsınız.
Y_tS24FE
Active Level 10
Samsung Members
Peki teşekkürler bilgi için
0 Likes