cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Forum Kullanıcılarına Uyarı

(Topic created on: 08-02-2023 03:45 AM)
sivhaba
Active Level 7
Options
Samsung Members

Merhabalar Değerli Samsung Members Forum Kullanıcıları. Sahte , moderatör taklidi yapan kullanıcılara karşı bu paylaşımı yapmayı görev edindim. Foruma girince moderatörmüş gibi davranan biri karşımıza çıkınca yanılıp muhatab kabul edip yönlendirmeleriyle hareket etme gafletinde bulunabiliyoruz . Araştırdım muhatap kabul edeceğimiz moderatörlerin bir listesi de yok. Ben iyi kötü bulduğum moderatörlerin listesini paylaşmak istiyorum, gözümden kaçan varsa eklerseniz sevinirim . Moderatörlere de tavsiye niteliğinde ricam olacak. Lütfen forum üyeleri seçmediği halde birinin yazısını çözüm olarak seçip bu sahte Samsung Members Moderatörlüğüne soyunan kullanıcıları expert level bilmem kaçıncı seviyelere yükseltmeye destek olmayınız.

image

4 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Samsung Members
Samsunga duyurulur. Benim gönderimi kaldırdın, ama sahte lisanslar kol geziyor.

View solution in context

Solution
Anonymous
Not applicable
Samsung Members
Herşeye moderatör gibi kopyala yapıştır gibi yazanlar da var yani.

View solution in context

Solution
Adanaliisot
Active Level 10
Samsung Members
Zaten onlardan bahsediyor hocam 😄

View solution in context

Solution
Samsung Members
Moderatörlerin umurunda değil çünkü onlar çözüm kabul ettirip kendilerine,alacakları pirime bakıyor ve onları taklit edenler burada onların yapması gerekeni yaptıgı için üstleri tarafından kontrol edildiğinde canlanmayı sağlıyorlar diye ses çıkartılmıyor.Özetle sahte olanlar gerçek olanların ekmeğine yağ ve bal sürüyor.

View solution in context

6 Comments
Solution
Samsung Members
Samsunga duyurulur. Benim gönderimi kaldırdın, ama sahte lisanslar kol geziyor.
Solution
Anonymous
Not applicable
Samsung Members
Herşeye moderatör gibi kopyala yapıştır gibi yazanlar da var yani.
Solution
Adanaliisot
Active Level 10
Samsung Members
Zaten onlardan bahsediyor hocam 😄
Solution
Samsung Members
Moderatörlerin umurunda değil çünkü onlar çözüm kabul ettirip kendilerine,alacakları pirime bakıyor ve onları taklit edenler burada onların yapması gerekeni yaptıgı için üstleri tarafından kontrol edildiğinde canlanmayı sağlıyorlar diye ses çıkartılmıyor.Özetle sahte olanlar gerçek olanların ekmeğine yağ ve bal sürüyor.
Samsung Members
Bu taktikçiler kapanmasını sürece haksız kazanç, dolandırıcılık daha çoook olur....
Samsung Members
Kimlik bilgilerinin çalınması gibi, bu aralar bu sahte kimlikçilerin yüzünden dolandırıcılık arttı ve birilerinin suskunluğu yüzünden artmaya devam ediyor.