cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Bu uygulama ne işe yarıyor acaba?

(Topic created on: 10-08-2024 05:36 PM)
224 Views
Samsung_A545G
Active Level 4
Options
Samsung Members

Merhabalar;

Bu uygulama ne işe yarıyor acaba? Tamam bilgilendirici şeyler paylaşıyoruz ama ne yararı var bize veya level sistemi varmış en çok da bunu merak etmiştim nasıl ilerliyor Bu sistemler?

Cevaplarınız için teşekkürler 🥰

3 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Alpointernet
Expert Level 2
Samsung Members
Uygulamanın amacı insanlara yardım etmek, yardım almak ve insanları bilgilendirmek (kısaca bir forum ne ise o). Level sistemi kağıt üstünde sen ne kadar aktif olursan o kadar artıyor, ama bozuk. Düzgün çalışmıyor.

View solution in context

Solution
anusername
Expert Level 5
Samsung Members
Abi sadece kodlarla oynayacaksınız ha o kadar ai yaptınız kendinize o kadar karmaşık kodlar yazdınız bu zor olmamalı ciddiyim alt tarafı kodlarla oynayacaklar hayatlarının sonu değil ki moderatörler de bildirmiyor ki level sistemini.

View solution in context

Solution
Anonymous
Not applicable
Samsung Members
Level denilen şey burada çok Önemli bir detay değil Olmazsa da olur diyeceğimiz gereksiz bir şey Burası bir forum burada yorumlar yapabilirsiniz konular açabilirsiniz yaptığınız yorumlarda açtığınız konularda Samsung kullandığınız her türlü cihaz için destek alabilirsiniz veya insanları bilgilendirebilirsiniz

View solution in context

6 Comments
Solution
Alpointernet
Expert Level 2
Samsung Members
Uygulamanın amacı insanlara yardım etmek, yardım almak ve insanları bilgilendirmek (kısaca bir forum ne ise o). Level sistemi kağıt üstünde sen ne kadar aktif olursan o kadar artıyor, ama bozuk. Düzgün çalışmıyor.
Solution
anusername
Expert Level 5
Samsung Members
Abi sadece kodlarla oynayacaksınız ha o kadar ai yaptınız kendinize o kadar karmaşık kodlar yazdınız bu zor olmamalı ciddiyim alt tarafı kodlarla oynayacaklar hayatlarının sonu değil ki moderatörler de bildirmiyor ki level sistemini.
Samsung_A545G
Active Level 4
Samsung Members
Teşekkür ederim 🙏
Samsung_A545G
Active Level 4
Samsung Members
Teşekkür ederim 🙏
Solution
Anonymous
Not applicable
Samsung Members
Level denilen şey burada çok Önemli bir detay değil Olmazsa da olur diyeceğimiz gereksiz bir şey Burası bir forum burada yorumlar yapabilirsiniz konular açabilirsiniz yaptığınız yorumlarda açtığınız konularda Samsung kullandığınız her türlü cihaz için destek alabilirsiniz veya insanları bilgilendirebilirsiniz
Samsung_A545G
Active Level 4
Samsung Members
Teşekkür ederim 🙏