cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Bixby Türkçe Dil Desteği İle İlgili...

(Topic created on: 01-13-2022 11:24 AM)
Rose67_
Expert Level 5
Options
Samsung Members

Herkese merhaba sayın forum üyeleri. 😊

Öncelikle posta günaydın demekle başlayalım, şimdi posta geçelim.. 

Evet bazılarınız biliyor ben Kore hesabı açtım. Ve Kore formunda bixby Türkçe dil desteği ne zaman gelecek diye sordum. Bixby moderatörü şöyle cevap verdi;

image
Olumsuz yanıt vermediler Türkler gibi. Gelecekte Türkçe Dilini gözden geçirecekler yani belki gelecekte bir Türkçe dil gelebilir. Umudunuzu kırmayın lütfen. Ancak bixby profesyonel Türkçe konuşamayacak. 

Beni dinlediğiniz için teşekkür ederim. 😊 İleride gelişmeler olursa paylaşırım. 

Herkese iyi günler dilerim. 😊
17 Comments
ben006
Expert Level 5
Samsung Members
Her zaman boyle yazi yaziyolar ama gelisme yok
Rose67_
Expert Level 5
Samsung Members
Maalesef. Ama ileride Türkçe dil yayınlayabilirler belki. Ya bu kadar mı zor olur Türkçe dil desteği getirmek ya😠
ben006
Expert Level 5
Samsung Members
2018 te ilk citigi da destekleyen model almıştım ama yil 2022 oldu deyisen bisey olmadi
Rose67_
Expert Level 5
Samsung Members
Diyecek bir şey bulamıyorum tam 5 yıl oldu...
Dark_Side
Expert Level 5
Samsung Members
Çok fazla beklentiye girmemek lazım. Verirlerse ne ala vermezlerse de farklı alternatiflere bakarız.
Rose67_
Expert Level 5
Samsung Members
Ya vermeleri lazım çünkü üyeler Türkçe istiyor ve sürekli isyan ediyor. Ama haklısın.
Çaydanlık
Active Level 5
Samsung Members

İyi yapmışsın da Türkiyenin olumsuz yanıt verdiğini nerden çıkardın? 😄 Gayet Koreyle irtibatta olduklarını falan söylüyolar onlar da 

Rose67_
Expert Level 5
Samsung Members
Şu üyeler değil de moderatörlere bakılırsa onlar olumsuz yanıt veriyor demek istedim.
Mertcan39
Expert Level 1
Samsung Members
S8+ ile tanıtıldı bixby. S8 çıktığı gibi aldım ve bize söylenen yıl sonuna kadar Türkçe olacağı idi. S8 im hala evde duruyor bixby Türkçe olmadı :)