cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Bixby Moderatöründen Türkçe Dil Desteği Hakkında Bilgilendirme Mesajı

(Topic created on: 12-11-2021 07:39 PM)
Alfatürk
Expert Level 5
Options
Samsung Members

Merhaba Sevgili Members kullanıcıları, 

Daha önce bixby nin Türkçe olmasını içeren bir gönderi açmıştım ve burada gönderiyi koredeki Alfatürk hesabımdan paylaştım ve cevabını sizlere paylaşıyorum ;

image
Türkçe çeviri yapılmıştır

Yani ne kadar faydalı olur bilmiyorumçünkü Buradaki Popülerliğim maalesef korede yok eğer olsa eminim işe yarayacağına 

Türkiyede verilen bixby cevapları biraz beni üzdü😔çünkü koredeki bixby moderetörünün Türkçe dil desteği ile ilgili bir bilgisi yok ,Eğer test edilseydi bunun hakkında bir bilgi verilirdi ben tekrardan bir yorum yaptım umarım yorumuma tekrardan geri dönüş yaparlar 

image

Samsung türkiye ekibi bence bir cevap hak ediyoruz  kore ekibininTürkçe dil desteği istendiği ile haberi bile yok ?

Önerilerimiz iletilmedi mi ?

Boş yere mi bekledi kullanıcılar ?

Kore ekibinin cevabını görünce direk üzüldüm çünkü Önerilerimiz hiç iletilmemiş gibi gözüküyor

Members kullanıcıları, Önerileri ilettim kore ekibine umarım faydam sağlanır,çünkü korede popüler bir kullanıcının Önerileri her zaman dikkate alınır ama maalesef korede popüler değilim arkadaşlar😔

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Bakırçay
Moderator
Moderator
Options
Samsung Members

Merhaba Alfatürk,

Talepleriniz her zaman ilgili birimlere iletilmektedir. Bixby' nin Türkçeye uyarlanarak geliştirilmesi için Kore ile iletişimdeyiz. Genişletilmesi durumunun ne zaman son bulacağı, zamanı şimdilik belirsizdir. Göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür ederiz.

MOD

View solution in context

35 Comments
eyotech44
Active Level 8
Samsung Members
lafı dolandırıp güzel saçmalamışlarSmartSelect_20211211-194216_Samsung Members_109325_1639240936.jpg
Alfatürk
Expert Level 5
Samsung Members
Kanka biraz lehçe fârkı da oluyor bazı kelimeler yanlış çevirmiş olabilir ama , türkiyede verilen cevaplara çok üzüldüm ,haberleri bile yok kore ekibinin
Topraks9plus
Expert Level 5
Samsung Members
Korede popüler olman için Samsung Members Türkiye'yi bırakman gerek.

Samsung Türkiye bizi geçiştiriyor...
Alfatürk
Expert Level 5
Samsung Members
Maalesef öyle kardeşim, 2 3 gündür girmiyordum 4 kişi takip etmiş yorumlar da gelmiş ,sevdirdik kendimizi 😀 😂

Yani bixby ile önerilerimiz hiç iletilmemiş gibi gözüküyor ,çünkü iletilse daha farklı bir cevap verilirdi
Rose67_
Expert Level 5
Samsung Members
Abi lütfen Samsung türkiye forumunu bırakma biz sana çok alıştık,
Alfatürk
Expert Level 5
Samsung Members
Yok ya bırakmam sizleri 😊
Anonymous
Not applicable
Samsung Members
Şaşırmadım kanka Allah bunları ıslah etsin ne diyim 😂😂😂