Resolved! Solved

Original topic:

Bilgisayarımı sıfırlamak zorundayım

(Topic created on: 06-27-2024 10:27 AM)
1112 Views
yusuf_A54
Active Level 8
Options
Samsung Members
Arkadaşlar bilgisayarımda maalesef bivkaç uyg. Çalışmadığından sıfırliyorum sizce düzelir mi windows defender vs. Çalışmamaya başladı

image

Resolved!
Anonymous
Not applicable
Samsung Members
Hatayı tam olarak yazabilir misiniz? Size yardımcı olmaya çalışacağım
yusuf_A54
Active Level 8
Samsung Members
Hocam windows defender ve microsoft visiual 2019+ dağıtıcı hatası alıyorum ve bt erişimi hatası
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Samsung Members
Peki hangi işlemi yaparken alıyorsunuz
0 Likes
yusuf_A54
Active Level 8
Samsung Members
1-Sanal makine kurulumu yaparken microsoft visiual 2019+ dağıtıcı hatası 2- windows defenderi açarken bt erişimi devre dışı bırakıldi hatası veya windows defender açılmama sorunu
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Samsung Members
Windows Defender bozulmuş hocam. Ayarlardan sıfırlama sadece fabrika ayarlarına sıfırlar. Format atarak gidermeniz gerekiyor. Bilinen bir sorun olarak da Microsoft sitesinde bildirilmiş.

Sanal Makine kurarken aldığınız hata birkaç betik eksikliğinden kaynaklı. Normalde bulunması gerekirken bir şekilde bozulmuş dosylarınız. Visual Studio 2019 indirip C++ betiklerini kurunca düzelecektir. Windows defender içinse tek çözüm format maalesef
yusuf_A54
Active Level 8
Samsung Members
Hocam sıfırlamada problem yok sifırladim verileri geri yükle dediğim an windows defender çöküyir
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Samsung Members
USB bellek ile BIOS'tan Windows'un kaldırılıp yeniden yüklenmesi gerekli hocam.
yusuf_A54
Active Level 8
Samsung Members
Hocam işte o biraz sıkıntı ben tam bilmiyorum + ürün anahtarını unuttum cihazın
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Samsung Members
Daha bilgili bir dostumuz postu görecektir hocam. Daha iyi bir çözüm bulunacaktır elbet
Solution
leo2024
Active Level 4
Samsung Members
Fabrika ayarlarına döndürme ekranının bir ya da iki tık ötesinde "windows'u buluttan indir" seçeneği var. Eğer format deneyiminiz yoksa belki işe yarayabilir. Bir de internette format işlemini adım adım anlatan sayısız makale var, telden açıp okur Pc'den uygulayabilirsiniz. Bence bir fırsattır böyle durumlar, malum, öğrenmenin en iyi biçimi deneyimdir.