Resolved! Solved

Original topic:

Bilgisayarımı sıfırlamak zorundayım

(Topic created on: 06-27-2024 10:27 AM)
1096 Views
yusuf_A54
Active Level 8
Options
Samsung Members
Arkadaşlar bilgisayarımda maalesef bivkaç uyg. Çalışmadığından sıfırliyorum sizce düzelir mi windows defender vs. Çalışmamaya başladı

image

6 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Anonymous
Not applicable
Samsung Members
evet düzelir

View solution in context

Solution
Anonymous
Not applicable
Samsung Members
onu bilemem denemen gerekli

View solution in context

Solution
Anonymous
Not applicable
Samsung Members
Düzelmez hocam. Çünkü eksik runtimelar var. Sıfırlayarak yüklenemez haliyle. Elle kurulması gerekir

View solution in context

Solution
CanerS21Fe
Expert Level 5
Samsung Members
Defender ve başka özelliklerde bendede çalışmıyordu 2 hafta önce falan usb flash bellek ile kendim format attım her şey düzeldi iyikide format atmışım size tavsiyem fabrika ayarlarına sıfırlasanızda düzelmez en etkili yol format atmanız zaten internetten kolayca araştırıp yapabilirsiniz ve format atınca windows ürününüz gitmiyor haberiniz olsun benimki oem key olduğu halde gitmedi(laptop).

View solution in context

Solution
leo2024
Active Level 4
Samsung Members
Fabrika ayarlarına döndürme ekranının bir ya da iki tık ötesinde "windows'u buluttan indir" seçeneği var. Eğer format deneyiminiz yoksa belki işe yarayabilir. Bir de internette format işlemini adım adım anlatan sayısız makale var, telden açıp okur Pc'den uygulayabilirsiniz. Bence bir fırsattır böyle durumlar, malum, öğrenmenin en iyi biçimi deneyimdir.

View solution in context

Solution
Samsung Members
Yanlış yazmışım orada 3 seçenek çıkıyor bulunan ve yerel buluttan seçersen 100 düzelir o yüzden buluttan seçmen lazım

View solution in context

37 Comments
Solution
Anonymous
Not applicable
Samsung Members
evet düzelir
yusuf_A54
Active Level 8
Samsung Members
Hocam virtunal box (sanal makine ) icin microsoft visiual 2019+ dağıtabilir hatası veriyordu oda duzelir mi?
Solution
Anonymous
Not applicable
Samsung Members
onu bilemem denemen gerekli
yusuf_A54
Active Level 8
Samsung Members
Tamam hocam
Anonymous
Not applicable
Samsung Members
Bunun Microsoft sitesine girip VS Runtime 2019 dosyasını indirip kurmanız gerekiyor hocam. Yurutulebilir bağımlılıklarda eksiklik varmış. Sıfırlamadan da düzelirdi
yusuf_A54
Active Level 8
Samsung Members
Hocam sıfırladim ama sorun ayni
yusuf_A54
Active Level 8
Samsung Members
Yeniden denemeye çalışıcam
Solution
Anonymous
Not applicable
Samsung Members
Düzelmez hocam. Çünkü eksik runtimelar var. Sıfırlayarak yüklenemez haliyle. Elle kurulması gerekir
yusuf_A54
Active Level 8
Samsung Members
Peki nasil yaparız hocam?