cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Bilgilendirme amaçlı

(Topic created on: 08-10-2024 01:50 AM)
164 Views
zeto
Active Level 9
Options
Samsung Members
Merhaba members kunlacıları son zaman da forum da tuhaf şeyler görüyorum yok şu modelş kötülemeyin felan diyenler bot hesaplar artmış ben bırası ilk çıktığı zamandan beri varım pek girmem buraya girsemde yardım amaçlı girerim samsung ve apple ürünü kunlan biri olarak bilgi alışverişi yaparım eskiden modlar çok aktifti şakam yok her gönderi altına yardımcı olmqk için yazarlardı şimdi pek atif görmüyorum burası özelliğini kaybetti dediklerimi anlayan çıkacaktır eskilerden eminim burda yardım etmeye çalışan kunlanıcılara selam olsun
Tolgaa94
Expert Level 5
Samsung Members
Bu konu önemli evet
ben006
Expert Level 5
Samsung Members
Cok eskiyim bende ama sizi cıkaramadım :(
zeto
Active Level 9
Samsung Members
Beni bilmezler gönderi yazmam :)
0 Likes
Solution
Samsung Members
Forumun 2. Senesinde gelmiştim o zaman modlar baya akitfti,bot hesaplar yok denecek kadar azdı (banu dışında 😂) , kurallara uyuyorlardı, instagram niyetine kullanmıyorlardi ... daha neler forum özünü kaybetti.....
zeto
Active Level 9
Samsung Members
Çok doğru dediniz
Tolgaa94
Expert Level 5
Samsung Members
Kullanıcı engelleme sistemi gelmeden modlara da kullanıcılara da maalesef rahat gelmez
zeto
Active Level 9
Samsung Members
Evet mesela bi modelin kötü yönünğ söyleyince sinirlenen kişilerde var gülmemek elde değil
Tolgaa94
Expert Level 5
Samsung Members
Engelleme sistemi olsa engellersin geçersin modlarda bu kadar iş çıkmaz hem
Samsung Members
Gelmez imkansız, modlar aktif olsa her şey çözülecek ama nerdee eski modlar geri gelse keşke 😔
Tolgaa94
Expert Level 5
Samsung Members
Kore de test ediliyormuş özellik ama pek sıcak bakmiyorlarmis getirmek için