cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Bilgilendirme amaçlı

(Topic created on: 08-10-2024 01:41 AM)
132 Views
zeto
Active Level 9
Options
Samsung Members
Merhaba members kunlacıları son zaman da forum da tuhaf şeyler görüyorum yok şu modelş kötülemeyin felan diyenler bot hesaplar artmış ben bırası ilk çıktığı zamandan beri varım pek girmem buraya girsemde yardım amaçlı girerim samsung ve apple ürünü kunlan biri olarak bilgi alışverişi yaparım eskiden modlar çok aktifti şakam yok her gönderi altına yardımcı olmqk için yazarlardı şimdi pek atif görmüyorum burası özelliğini kaybetti dediklerimi anlayan çıkacaktır eskilerden eminim burda yardım etmeye çalışan kunlanıcılara selam olsun
21 Comments
Solution
DENỊZ
Expert Level 5
Samsung Members
Aynen bu şekilde maalesef Kardeşim.

Bilmiyorum acaba Üst mevkide yönetici ekip mi değişti yoksa uygulama Programını mı baştan Değiştiler cidden bilmiyorum.

Alfaya bir sormak lazım bildiği kadarıyla tabikide.

dediğin gibi Kardeşim, Yanlız eskiden de modlar Aktif olsa da Genel Tüm Mantıklı çözümler mecburi olarak Kullanıcılardan çıkmaktadır ama Evet Gayet güzel ve Detaylı Yorumlarını biliyorum.
zeto
Active Level 9
Samsung Members
Samsung tr ne olduğunu biliyorum değişiklik yapıldı ceo felan omdan sonra bir takım değişiklik vs kısaca anlamışsındır teknolojinşn her konusuna hakimim diyebilirim arıştırırım vs
Solution
DENỊZ
Expert Level 5
Samsung Members
Anlıyorum kardeşim. 😊 Hepimiz Teknolojiyi seviyoruz. 💙

Bot hesap Konusuda Ciddi sıkıntı. Burası ruhunu kaybediyor diye boşa Demiyorum ben her seferinde üzücü cidden. 😔

Buraya Bol bol emek veren çok kardeşimiz var en çokta Onlara üzülüyorum bu tarz olaylar olunca.
Tolgaa94
Expert Level 5
Samsung Members
Deniz sen olsun diğer arkadaşlar olsun artık eski paylaşımlariniz yok o eski tat yok daha 1 ay önce o ay fotoğrafları paylasilirken bile forum daha enerjik ve renkliydi
DENỊZ
Expert Level 5
Samsung Members
Haklısın kardeşim. 🙏
Solution
Tolgaa94
Expert Level 5
Samsung Members
Haklısınız kesinlikle katılıyorum 👍 ben çok eski bir kullanıcı değilim elbette çok eskiyi bilemem ama sanırım modlar o zaman daha cana yakinlarmis
ben006
Expert Level 5
Samsung Members
Modlarla mubet etmedigimiz kalmisti her gonderiye begeni atardı bi kac tanesi ve cok cabuk yanlıs biseyde drvreye girerlerdi
Tolgaa94
Expert Level 5
Samsung Members
Üzücü 🥺
0 Likes
zeto
Active Level 9
Samsung Members
Ve acilen engelleme özelliği gelmeli basit bi kodlama yapamıyorlarsa işi alsınlar yapayım ;)