cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

BURASI ÇOLUK ÇOCUK YERİ DEĞİL

(Topic created on: 03-13-2025 05:28 PM)
740 Views
Solaceexe
Active Level 8
Options
Samsung Members

ARKADAŞLAR BURASI NE SOSYAL MEDYA NE DE ÇOCUK PARKI BURASI BİR FORUM 1999 DAN BERİ HATTA ONDAN ÖNCE OLAN FORUMLARDA DAHİ BELLİ BAŞLI KURALLAR VARDIR BUNLARDAN BAZILARI;

1- İMLA VE YAZIM KURALLARI
2- SADE VE ANLAŞILIR DİL
3- FORUM DIŞINDA ALAKASIZ KONULARIN AÇILMAMASI 

VE DAHA NİCELERİ

İYİCE ÇOCUK PARKINA ÇEVİRDİNİZ SAMSUNG MEMBERS İLE KİM İLGİLENİYORSA ACİLEN ÖZELDEN ENEGLLEME GİBİ ÖZELLİKLER GELMELİDİR YOKSA İVEDİ ŞEKİLDE SAMSUNG MEMBERS "FORUMUNU" SİLECEĞİM.
25 Comments
AhmtS25
Active Level 7
Samsung Members
Forumda kafası çalışan insanların da olduğunu görmek güzel. Size de sabır diliyorum
Solaceexe
Active Level 8
Samsung Members
hocam hepimize sabır lazım bende tükendi çünkü
0 Likes
AhmtS25
Active Level 7
Samsung Members
Çok önceden ben de sizin gibi yazıyordum uyarıyordum ama hiçbir şey değişmedi. Özellikle öyle alakasız paylaşımlar yapan kişilerin desteklediğini görünce saldım.
Solaceexe
Active Level 8
Samsung Members
Belli silme zamanı gelmiş çöplüğe doğru gidiyor ve belli ki buna yönelik adımlar yok. Kimse düzelmiyor modlar işini yapmıyor pekala kendileri bilir.
0 Likes
AhmtS25
Active Level 7
Samsung Members
Ben de silmeyi düşünmüştüm ama bir sorunla karşılaşınca lazım oluyor o yüzden duruyor
0 Likes
Solaceexe
Active Level 8
Samsung Members
Hiç gerek yok direkt silerim boş insanlarla uğraşamam
0 Likes
TeknoB
Expert Level 1
Samsung Members
Ve burda sorununu paylaşan kişilere yardımcı olmak yerine bi çok Samsung fan kullanıcıları karalamakta teknik bilgiye bile sahip olmayanlar özellikle bi çok kişi engellenmesi gerek platform çöp oldu👏👏
akyy
Active Level 6
Samsung Members
Bunu kullanıcılara değil, işini yapamayan modlara söylemen gerekir. Her forumda hatalı kullanıcı vardır.
Solaceexe
Active Level 8
Samsung Members
Forum denilen şeyin ne olduğunu bilmeyip konu açmaları normal mi?
0 Likes