Original topic:

Apple

(Topic created on: 04-23-2025 01:20 AM)
722 Views
SerdarUltra
Active Level 3
Options
Samsung Members

Bu Apple hayranlığı çok acayip bişey ! benim anlamadığım nokta kapı kapı dolaşıp şarj edecek yer ararlar evden çıkmadan zaten % 50 olmuştur, üstüne bide ana ekranı diledikleri değiştiremezler, app ikonları nı değiştiremezler ! Başka telefona direk foto video atamazlar yani kişisel hiç birşey yapamazlar ! Neyini seviyorlar ? Ben bilmiyorum bilen varsa söylesin ?

19 Comments
xidi
Active Level 6
Samsung Members
16 pro kullanıyorum 1 günümü çıkarıyor. Telefon bütün uygulamalarla optimize çalışıyor. Hayran değilim ama objektif bakan ikisinide kullanan herkesin tercihi hep iphone olacaktır. Teknik işlerimi samsung telefonumla hallediyorum. Samsungtada her şey iyi ama 2025 te hala optimize çalışamaması bana çok saçma geliyor.
KTK12
Active Level 6
Samsung Members
Optimize çalışmaması derken kastettiğiniz nedir?
0 Likes
xidi
Active Level 6
Samsung Members
Wp dan video gönderiyorum işleyip saçmalıyor öyle gönderiyor. Instagramda hiçbir şey yüklenmiyor **bleep** **bleep** düzelip yeniden bu hatayı alıyorum. Arada uygulama bile atıyor. Meta gurubuyla bir alıp veremediği var zaten. Onun dışında mesela buds3 pro kullanıyorum. **bleep** algılamadığı olabiliyor dokunmalarımı geç bağlanıyor. Telden ve kulaklıktan memnunum ama apple tarafındaki akıcı geçişleri hissedemiyorum.
ilkna
Active Level 4
Samsung Members
Fanboylar anlamazlar. Apple in yanından dahi geçemez Samsung. Türkiye fiyat politikası Apple amiral gemisi ile aynı olsun bakalım Samsung satıyor mu. Yazılım optimizasyon firma kalitesi güvenilirliği kullanıcısını milyonlarca sayfalardan 2 yıldır değişen tarih aralıklarla güncelleme taahhüt etmemesi. Hata diyip sürekli ertelemek hata ise hemen atarsın tüm dünyaya aynı anda. Apple gibi aynı ama Apple kalitesi asla tesadüf değildir. Samsung paravan şirket gibi hareket ediyor.
xidi
Active Level 6
Samsung Members
Adam s25 le gelecek denen güncellemeyi hala kuramamış bana fanboy diye laf atıyor. Ben iphone 16 pro da kullanıyorum. Bana dokunmaz güncelleme gelmemesi. İstediği kadar fanboy desin. İmkanlar el verse dediğin gibi kendide kullanmaz samsungu
0 Likes
KTK12
Active Level 6
Samsung Members
Valla ben S21 kullanıyorum imkanım da var ama açıkçası telefonu değiştirmeye gerek duymuyorum. Lüks ihtiyaç gibi geliyor şu anda çünkü herhangi bir sıkıntım yok One UI 7'yi de kurdum. Bahsettiğiniz optimizasyon sıkıntılarını da yaşamadım umarım çözülür sizin için de.
xidi
Active Level 6
Samsung Members
Bahsettiğim sorunlar herkesin yaşadığı sorunlar. S21 iyi bir telefon. Kişisel ihtiyaçlarınızı karşılıyor olabilir. Aslında üstteki yorumum size karşı değildi. Herhangi bir telefonu savunmaya ihtiyaç duymamalıyız aslında. Bize en çok hizmet edeni kullanmalıyız dediğinizde doğru. Sadece hizmet açısından değerlendirdiğimizde ben iphone u daha kaliteli buluyorum. İşim gereği teknik açıdan iphoneun eksiklerini samsungla tamamlıyorum (maalesef)
0 Likes
KTK12
Active Level 6
Samsung Members
Anlıyorum evet haklısınız. Ben de fikrimi belirtmek istedim yoksa bir problem yok bana olmadığını anladım. Hep zevkler renkler deriz ya aslında öyle. Ben de aksine Iphone'un verdiği hizmetleri yetersiz buluyorum Samsung'un sundukları benim işimi görüyor mesela. Saygı çerçevesinde konuştuk neticede teşekkür ederim.
xidi
Active Level 6
Samsung Members
Ben teşekkür ederim anlayışınız için 🙏