cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A54 Ekran Açık Süresi

(Topic created on: 10-07-2024 04:57 PM)
219 Views
EminC-A54-BudsFe
Active Level 6
Options
Samsung Members

Son güncellemeyle pil performansı arttı sanırım 👍🏻 (NOT: oyun oynamıyorum)

image

9 Comments
Recepkiyo
Active Level 4
Samsung Members
Bende bazen 9 saat alıyorum bazen 7-8 oyun oynadığımda 6-7 aralıksız oyunda ise 6
Samsung Members
ben genel olarak 8-9 saat görüyorum. birkaç kez 10 saatlere kadar gördüğüm oldu. ama dediğim gibi oyun oynamıyorum. sadece Instagram, Youtube, Twitter, Google, Whatsapp, arama-mesaj gibi günlük işlerimi görüyorum. ama telefon elimden hiç düşmüyor neredeyse. genel olarak pil performansından memnunum. exynos işlemci ama fena iş çıkarmıyor
Samsung Members
Çok iyi
Yasin_A545G
Expert Level 3
Samsung Members
Ben bile %83 pil sağlığımla 3 ila 5 saat arası alıyorum A54 ile 😅
Samsung Members
%83 pil sağlığı çok düşük abicim naptın sen 😂 ben şubat 2024te aldım, 8 ay olmuş hala %100 pil sağlığı. seninki kaç yıllık telefon ve hangi şarj adaptörünü kullanıyorsun?
Yasin_A545G
Expert Level 3
Samsung Members
1,5 yıllık telefon ve ben de A54 kullanıyorum başka marka powerbank kullandım 2 ay falan o emmiş bataryayı ondan kaynaklıymış 2025 yılının 7.ayına kadar batarya değişimine vericem bakalım 😅
Samsung Members
doğrudur orijinal olmayan adaptör veya watt değeri uyumsız powerbank öyle yapar. çünkü a54lerin kronik pil sorunu yok, durup duruken öyle olmaz. a34te varmış ama kronik pil sorunu. ben de pili garantinin sonuna doğru değiştirmeyi düşünüyorum 1 kez öyle bir hakkımız varmış sanırım, öyle diyorlardı 😂
Samsung Members
Dm
0 Likes
meteA35
Active Level 8
Samsung Members
Ne güncellemesi
0 Likes