Original topic:

🔥7900. Beğeniye özel etkinlik!💦

(Topic created on: 12-07-2021 07:52 PM)
267 Views
Rose67_
Expert Level 5
Options
Samsung Members

Herkese merhaba sayın forum üyeleri. 

İlk öncelikle hep benim ysnımds durduğunuz, beni her zaman desteklediğiniz için çok teşekkür ederim. 

image

Ve bu özel gün için bir etkinlik düzenlemek istedim:) 

Haydi başlayalım. 

🐞🌿Etkinliğimizin konusu şöyle olacak,🌿🐞

Telefonunuzun modeli;
Telefondan memnun musunuz?;
Başka bir telefon almayı düşünüyor musunuz?;
Telefonunuzun hangi özelliğini seviyorsunuz?;
Telefonun hangi özelliğinden memnun değilsiniz, Telefonunuzun sorunları neler;
Son olarak telefonunuz için gelmesini istediğiniz özellikler var mı? Varsa nelerdir?;

Evet bugunkı etkinliğimiz bu kadardı. Bir sonraki gönderim Samsung health nasıl kullanılır. 

SAĞLIKLA KALIN MUTLU KALIN HOŞÇAKALIN!!!!!🐞🌿🐞🌿🐞🌿 

77 Comments
Semaist
Active Level 6
Samsung Members
A52 kamera özelliklerini seviyorum şarjın uzun gitmesini seviyorum seviyorum bence harika ☺️
Samsung Members
Hmmm
Semaist
Active Level 6
Samsung Members
🙂
Anonymous
Not applicable
Samsung Members
1-Galaxy A52
2-Evet
3-Hayır
4-90hz ekranı olması, 3 sene güncelleme alacak olması
5-Hayır memnunum sorunu yok
6-Bence kullanıcılar özelliği olabilirdi tabletlerde olduğu gibi
Anonymous
Not applicable
Samsung Members
Ben galaxy A31 kullanıyorum hiç üzmedi beni uzun bir süre telefon almayı düşünmüyorum.Wifi araması özelliğini çok seviyorum.Ben bütün özelliklerini seviyorum.Ekran kaydedici,4k çekim modları,gece çekim modu,ultra ağır çekim modu,ağır çekim modu,hiper geçiş modu,tekli çekim modu ve çoklu çekim modu.Telefonun sorunları bazen kendi kendine şarj harcıyor bekleme modundayken.
Samsung Members
Galaxy S9
Memnunum
Şu an düşünmüyorum
Birçok özelliğini
Yazılım güncellemesi almaması
Sorun yok
İstesem de gelmez 😄

Rose67_
Expert Level 5
Samsung Members
Abi bi foruma a70 öz çekim yaz kopcan 😅😅😅
Samsung Members
Ölü banu KWDFÖFGDFGXDÖ :)))
Rose67_
Expert Level 5
Samsung Members
AŞDÖGĞWĞFKHPELGMYRĞYMTPFMTĞDHMUNRĞGMTLFĞGKYEĞCKHNWĞZLGMWĞXMNSĞXLXXALSCMSĞX
ÖmerS24U
Expert Level 5
Samsung Members
Hiiiii

Telefonumun modelini bilmeyen yoktur herhalde 😀 (look to my profile).

Evet memnunum. Sadece core olması.. Ve artık 32 GB biraz yetersiz gibi ..

Bir süre sonra değiştirmeyi düşünüyorum evet.

Öncelikle pil, cidden güzel ekran süreleri alıyorum bazen de çok iyi.
Android 11 ile kamera da gerçekten güzel oldu diye düşünüyorum. (Gece çekimleri hariç).
Arayüz de vb Android 10 da tepkisi çok daha hızlıydı cihazımın, 11 de azaldı gibi. Ama öyle kötü değil.
Oyun oynamama rağmen pil iyi gidiyor. Oynadığım oyunlarda performans açısından pek sorun yaşamıyorum ancak tabi bi pubg de vb çok iyi çalıştıramayabilir. Pek ağır oyun oynayan birisi değilim. Genel olarak ön tasarımı cidden hoşuma gidiyor beyaz görüntülerde Infinity-O çok hoş, bide ekran kenarları artık tüm cihazlarda kavisli ya. Birde şarj olma hızını seviyorum.

Sevmediğim yanları, Android 11 ile gelen kısa bildirimler cihazın içinden geçiyor kanser edici bi bildirim türü oyun oynarken 60 fps ise 5 fpsye iniyor arkadaşlarıma sövesim geliyor 😂😂😂😂 hayır öyle bi an da yazıyorlar ki 😀 rahatsız etme açmaktan yoruldum ..

Sorun olarak pek sorunum yok diyebilirim. Sadece sanırım şarj girişi kaynaklı bağlı cihaz USB'den şarj oluyor bildirimi geliyor, hızlı şarjı kapatıp normal şarj edince düzeliyor.
Birkaç gün ardarda hızlı şarj açık kalırsa yine geliyor bilmiyorum artık neden hızlı şarj kapalı iken gelmiyorsa. Android 10 da iken Aralık da gelen güncelleme ile olmaya başlamıştı. Onun üstüne 2 kez sıfırlandı hala gitmedi ..

Gelmesini istediğim özellikler ben çok birşey beklemiyorum.
Bi game tools'u çok görüyor Samsung bildiğim kadarı ile M12 serisinde var neden M11 de yok.
Game tools'un olmaması da cidden saçma.
Game tools ve ekran kaydedici isterdim sadece.

Genel bir istek olarak ise One UI Core'da Goodlock modüllerinin çalışması ..

Birde, bixby denemek isterdim. Ancak gelmeyeceğini biliyorum.