Original topic:

435. Gönderiye Özel Samsung Hakkında Görüşlerim

(Topic created on: 06-11-2022 08:30 PM)
471 Views
OverTheHorizon
Expert Level 5
Options
Samsung Members

Herkese Merhaba! 🐞

Ben OverTheHorizon67, zaten tanıyorsunuz beni. 

Bugün 435. Gönderiye özel bir post hazırlamak istedim. Bu postumuz Samsung hakkında görüşlerim hakkında olacak. Zaten birkaç gündür aklımda vardı bu.

Evet isterseniz başlayalım, ne dersiniz? 
- O zaman başlayalım posta ^^

Biliyorsunuz Samsung'un güney koreli bir teknoloji devi. Ve insanlara birsürü avantajlar sağlıyor. Bu avantajlardan birkaç tanesini buraya dökmek istiyorum. :) 

YENİ ÖZELLİKLER
Samsung yeni güncellemeler ile sürekli yeni özellik getiriyor. Ve bu yeni özellikler de bana kalırsa insanların hayatını kolaylaştırıp insanların cihazlarını keyifli bir şekilde kullanmasını sağlıyor. Bu açıdan Samsung'u seviyorum... 

KALİTE
Samsung cihazların kalitesi benim açımdan çok iyi. Diğer cihazlar kolayca kırılıyorken Samsung zor bir şekilde kırılıyor. Hatta kırılmıyor bile diyebilirim. Bu zaten Samsung'un sevmem için bir neden. Üstelik sadece ekran konusunda değil samsung cihazların çoğu birçok zaman kaliteli. Zaten sağlamlık testlerinde de görülüyor bu... 

YAZILIM
Cihazların yazılımı gerçekten çok iyi. Evet bazı sorunlar var bazı cihazlarda ama çoğu cihaz yazılım konusunda baya avantaj sağlıyor. Yazılım güncellemelerle beraber cihazların performansı az da olsa artıyor, bu sayede ise yazılım kalitesi artıyor. Samsung yazılım konusunda son zamnlarda düşüşe uğruyor olabilir ama bu Samsung'un benim için yazılım kalitesini düşürmez. İstediği zaman gayet iyi yazılımlar yapıyor ve kullanıcılarına da baya kolaylık sağlıyor... 

TASARIM
Telefonların tasarımı bana göre çok iyi. Helal hele Note 20, S10, S21 ve S22 serisi tasarımını çok seviyorum. Samsung bu konuda gayet iyi açıkçası... 

ARAYÜZ
Samsung One UI arayüzü gerçekten çok iyi bir arayüz. İnsanlara birsürü kolaylık sağladı. Bunlardan bazıları: Kolay mod ve karanlık modu. Ve şu an olan geçerli olan one ui arayüzü benim baya hoşuma gidiyor. Simgeler biraz değişime uğrarsa daha iyi olur açıkçası çünkü yıllardır bu arayüzü kullanıyoruz... 

Evet, postu sonlandırmadan önce birkaç şey daha söylemek istiyorum: Gönderiyi beğenirseniz ve kendi görüşlerinizi yorumlara yazarsanız çok sevinirim... 
Peki sizin Samsung hakkında görüşleriniz neler? Yorumlara bekliyorum. 

Evet, 435. Gönderiye özel postun sonuna geldik... 

Okuduğunuz için ve beni buraya kadar desteklediğiniz için çok teşekkürler! 😊

Herkese iyi akşamlar dilerim... 
7 Comments
Samsung Members
NOT: BU SADECE SAMSUNG HAKKINDA İYİ GÖRÜŞLERİMDİR LÜTFEN LİNÇLEMEYİN BU YÜZDEN!!!!! BU POSTU SAMSUNG HAKKİNDA İYİ GÖRÜŞLERİM OLARAK HAZIRLADIM. LÜTFEN DİKKATE ALIN BU YORUMU
Tolga67
Expert Level 5
Samsung Members
Çok güzel bir etkinlik kardeşim emeğine ellerine sağlık samsung büyük teknoloji devlerinden biri sadece mobilde değil her alanda büyük güçlü bir şirket bunun zorluklarına olacaktır muhakkak ama inanıyorum kullanıcılarına herzaman en güzelini sunmak için çalışıyorlar
Alfatürk
Expert Level 5
Samsung Members
Bilgilendirme için teşekkürler kardeşim🤗😊
Anonymous
Not applicable
Samsung Members
Bazı servisleri düzgün olsa keşke ve yazılım anlamında kendilerini geliştirseler diyorum artık. Sene 2022 olmuş adamlar hala hata yapıyor saçma sapan anlatsam kahkaha tufanı olur burada. Dinlemek isteyenler özele gelsin onlara da anlatayım Samsungun bazı servislerinin ne kadar komedi olduklarını 😂😂😂
Anonymous
Not applicable
Samsung Members
İyi de servisin yaptığı o hata bana stres olarak döndü o nolucak. Ya onu geçtim müşteri hizmetleri ne dese beğenirsin servis ne derse o. Lafa bak lafa servis ne derse oymuş. Allah aşkına özelden dm at olanları anlatayım yemin ediyorum gülme krizine girersin 😂
Samsung Members
Bilgilendirme için teşekkürler özellikle sağlamlık konusunda katılıyorum sağlam olmasa benim telefon o kadar düşmeye tuzla buz olmuştu şimdiye 😁
Anonymous
Not applicable
Samsung Members
Sonuna kadar yanındayız verda 😊🤗