Original topic:

14 pro dan s25 e geçme

(Topic created on: 06-27-2025 12:24 PM)
1708 Views
nickbulamadım
Active Level 9
Options
Samsung Members

Daha dün iphone 14 pro aldım ikinci el ve alışamadım neden bilmiyorum daralmış hissettiriyor bana androide baya alıştığımdan olabilir bilmiyorum ucuza aldım satsam kâr a girerim , s25 kullananlar memnunmusunuz telefonlarınızdan ısınma vb varmı özellikle adanada yaşayan biri olarak soruyorum 14 pro çok ısınmıyor fakat vakit geçirince gıcık bir ısınması var ve şarjı biraz daha çabuk bitiyor ayrıca biraz fazla kütük yani ağır bir cihaz haliyle video izlerken falan zevk almadım s25 tede bu sorunları yaşar mıyım gündelik kullanıyorum oyun vb oynamıyorum (cumanız mübarek olsun 🙌)

yagiz5217
Active Level 4
Samsung Members
Yaklaşık 2 aydır S25 kullanıyorum s22 den geçtim. Bataryayla başlıyım s22 ye göre aralarında uçurum var bazen 10 saatleri görebiliyo cihaz ama genellikle 7.30 8 saat arası bi ekran süresi var. Yazılım olatk one uı7 gerçekten harika hiçbir takılma problemi yok gayet akıcı ve 7 yıl güncelleme desteği apple ın kısılmıl güncellemeleri gibi değil tam güncellemeler (android sürümü olarak). Kameralar s22 serisinden beri aynı değerlerde ama s25 in kamera yazılımı gerçekten çok güzel. Normal rakipleri iphone 16 ve pixel 9 gibi bax sürümler olsada kamera konusunda bu modellerin pro sürümleriyle yarışır tek eksik 120mm telephoto lensi yerine 69mm koymaları yani 3x optik zoom olması 5x e kadar bozulma olmuyor ama sonrasında pro modeller daha iyi. Ekranı konuşmaya gerek yok zaten dünyadaki en iyi 2. Akıllı telefon ekranı s25 u dan sonra. Yani ben daha çok kamerasını kullanan biriyim ve gerçekten memnunum. Tek sevmediğim yanı diğer üreticiler 120w lara geçmişken samsungun hala 25w sunması bi 45w olsaymış tadından yenmezmiş. Yani tabikide seçim sizin ama apple şuan sadece kalıplaşmış bir yaklaşım olarak kalıyor. Hayırlı cumalar.
Samsung Members
İnstagrama birşey attığım zaman bozması olur mu peki birde ısınıyormu ona göre alacağım çünkü
0 Likes
yagiz5217
Active Level 4
Samsung Members
Isınma problemi gündelik kullanımda sadece clash royale oynuyorum ondada ısınmadı şuana kadar ama instegram kısmını çok paylaşım yapmadığım için yorum yapamam.🫡
0 Likes
Samsung Members
Isınma yoksa iyi , teşekkürler 🙏
Bekir_S22_S24
Expert Level 4
Samsung Members
İnstagramda bozulma yok gönlünüz rahat olabilir arada sarkı koydugumda bozuyor ama arada oluyo.
0 Likes
Samsung Members
Bilmiyorum hocam 2 sene önce s22 den deneyip story attığımda çöpe çevirmişti güzelim fotoğrafı korkum o
XASQUEL
Expert Level 5
Samsung Members
Sat S25+ al kral
Samsung Members
Parayı sen veriyorsan alalım 😅
XASQUEL
Expert Level 5
Samsung Members
Para olsa kendime alırım 😂
Samsung Members
😅😂