cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Şu Forumu Düzgün Kullanın

(Topic created on: 03-17-2025 05:07 AM)
287 Views
taktakfaruk
Active Level 3
Options
Samsung Members
Öncelikle ben kendimi bir şey sanmıyorum boş yorum yapacaklar için. Sadece bilinçlendirmek ve bilgilendirmek istiyorum, boş yorumlarınızı kendinize saklayın. Sadece buranın da güzel bir forum olmasını istiyorum. Teşekkürler.

Kimsede forum kültürü yok çok belli. Burası Instagram ya da Twitter değil önüne gelen boş fotodur yazıdır atmasın. Bir konu hakkında sorununuz ya da sorunuz vs varsa önce yukardaki aratma tuşundan aratın eğer yoksa konu açın boştan yere konular açmayın. Bu durum yüzünden doğru kaynağa erişimimiz ve sosyal statümüz düşüyor. Bu level muhabbetleri çok gereksiz, küçük kardeşlerim için diyorum. Burayı meşgul etmeyin. Daha da eklemek isteyen varsa bu dediklerime çok minnettar olurum.

14 Comments
AEFSANE
Expert Level 5
Samsung Members
Kardeş burası forumun bazen düzgün kullanılmadığı 1 forum normal internet forumu olsa böyle olmaz dı adam çekiyor kendi resmini falan çiçekli böcekli resimler falan atıyor burası sosyal medya değil ben forum adminliği forum yöneticiliği yapmış biriyim ama burası için uğraşmaya değmez yine bildiklerini yapacaklar boş ver.
Kaptan54
Active Level 4
Samsung Members
Bence hepimiz samsung a geri bildirim gönderelim ne yazalım? Tabii benimde hatalarım var burası sadece bir soru, sorun, hatalar kısmı olmalı. Bizde haberdir, komik şeylerdir, fotodur arıyoruz level için ama haklısın.
AlperAlpaslan
Expert Level 4
Samsung Members
Sonuna kadar haklisin kardesim
KrDdS23
Active Level 7
Samsung Members
Kişisel fotoğraf atılması pek uygun olmaz tabii ama kamera, çekim kalitesi gösterme amacıyla fotoğraflar atılabilir. Samsung da teşvik ediyor bunu zaten
ErenG09
Active Level 8
Samsung Members
Samsung teşvik ediyorsa önce kalitesini bozmadan atmayı sağlasın.
0 Likes
Kaptan54
Active Level 4
Samsung Members
Ben yazıcam chrome destek sayfasından şikayetimi sunim. Sizde sunun.
0 Likes
Kaptan54
Active Level 4
Samsung Members
Samsung Members'te level kasmak için forum olarak chrome haberleri, gereksiz sorular, güncelleme bildirimleri, selfie'ler, manzara fotğrafları ve benzeri şeyler atılabiliyor. Halbuki bu uygulama Hataları, Soruları, Bir şey hakkında öğrenebileceğimiz bilgi kaynakları. Bu gönderilerin hepsinin tekrar gözden geçirilip gereksiz gönderilerin silinmesine ve kopyası olan yani benzeri olan forumların incelenerek en fazla bilgi sağlayanları silmeyerek ama ek bilgi olanlarıda silmeyerek Samsung Members'in Ayıklanmasını ve tekrar kolay erişilebilir ve düzenli bir bilgi kütüphanesi olmasında yardım edin. 

İleride bir gönderi atarken bu gönderinin bir sorun bir hata yada karşılaşılan herhangi bir durumda bilgilendirilmek yada bilgili olabilmek için olan gönderileri silmeyerek gereksiz olan gönderileri silmeye yarayan bir bot konulabilir yada farklı bir şekilde otomasyon geliştirilebilir.

(Opsiyonel) Bu durumdan sadece ben değil herkes şikayetçi. Bir duyuru yapıp önceden herkesin silebildikleri kadar gereksiz gönderilerini silebilmelerini sağlayabilirsiniz. Tabii ki bizde hatalar yapıp level için gereksiz forumlar paylaştık ama Samsung Members'in tekrar bilgi kaynağı olabilmesi için yardımınızı istiyoruz. SM A21 den olan tecrübemle bu topluluk çok işe yarıyor ama gereksiz olan gönderilerle aradığımız şeyleri bulmak çok zor hale geldi. 

Gereğini Bilgilerinize Arz Ederim...

Sizde gönderin.1742187841944.jpg1742187845792.jpg
KrDdS23
Active Level 7
Samsung Members
Haber, güncelleme bildirimi, manzara fotoğrafı vs paylaşılmasında ne sorun var Allah aşkına abartmayın. Tamam gereksiz sorular, selfieler vs olmaması gereken şeyler ama kamera performansı, teknoloji haberleri gibi şeyler paylaşılmasında bir sorun yok.
0 Likes
Anlarsaböyle
Active Level 1
Samsung Members
2artı artık 1ğelişimse Yaradana bağlı olarak farklı şeyler değişir
0 Likes