Original topic:

Önemli! Galaxy Store Satın alım işlemleri sorunu çözümü

(Topic created on: 04-29-2024 02:49 PM)
944 Views
Efes24Ultra
Active Level 3
Options
Samsung Members
Değerli arkadaşlar size muhteşem bir çözüm ile geliyorum. S24 ultra sahibiyim bu diğer modeller için de geçerli olacaktır. Galaxy Store uygulamasından satın alım işlemi yaptığımda kredi kartı ekleme kısmında hata veriyordu. Bu sorun da Satın alım işlemleri ve galaxy kupon ve fırsatlarını kullanmamızı engelliyordu. Müşteri hizmetleriyle birçok kez müşteri hizmetleri ile uzaktan bağlantı kurulmasına rağmen sorun çözülmemişti. Bugün 1500 TL lik kuponu kullanıp pubg satın alım işlemini ücretsiz şekilde gerçekleştirdim.
Sorunun Çözümü: Galaxy Themes uygulamasından herhangi bir ucuz duvar kağıdını satın alıyormuş gibi işlemlere başlayın, kredi kartınızı ekleyin. Onay için 1tl gibi işlem yapılacaktır. Bu adımlardan sonra galaxy Store veya themes uygulamasındaki fırsatlardan ve satın alım işlemlerinden faydalanabilirsiniz.
Bu sorunun çözümüyle alakalı @samsung ekibinden kupon gelse hiç fena olmaz beni çok uğraştırdınız 😀

2 Comments
ens07
Active Level 5
Samsung Members
Türke imkansız de, otur ve izle😎
Efes24Ultra
Active Level 3
Samsung Members
Kaç defa iletişime geçtim çözülmemişti. Galaxy Store hata veriyor themesden geçince sorun yok tuhaf işler, ama çözeriz 😎