cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung music Spotify

(Topic created on: 04-18-2024 06:52 PM)
594 Views
efessiee
Active Level 4
Options
Samsung Health

image
Burada Spotify çıkmıyor. Aşağıda nedene göz atın yaziyor fakat hic bir yerde birsey yazmiyor 

0 Likes

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Samsung Health
Ilginç Bende her türlü oluyor Sunucunun serverlarında sorun olabilir En son ayarlar genel yönetim sıfırla ağ ayarlarnı sıfırla yapıp telefonunu yeniden başlat Düzelmezse geliştiriciyle iletişime geçmen gerekebilir

View solution in context

13 Comments
Samsung Health
Spotify uygulaması yüklü mü telefonda Yüklü olması gerek
0 Likes
efessiee
Active Level 4
Samsung Health
Evet yüklü, çevrimdışı olarak gözüküyor ondan olması lazım. Cevrim dışı nasıl kapatılır bilgin var mı?
0 Likes
Samsung Health
Çevrim dışı demek İnternet bağlantısı yok demek Bende Spotify yi açmasam dahi orda gözüküyor Uygulama izinlerini kontrol et Kayıt yeri izni verilmiş olması gerek
0 Likes
efessiee
Active Level 4
Samsung Health
Şuan baktım tüm izinleri verdim. Cevrim dışına ayarlı yaziyor onu nasıl kapatacağım bilmiyorum
0 Likes
Samsung Health
Spotyfi ayarları kontrol et Önce Spotyfi aç sonra buraya gir Bir de Spotyf ayarlarda şu ayarı kontrol et 1713458741577.jpg1713458741618.jpg
0 Likes
efessiee
Active Level 4
Samsung Health
Kontrol ettim, aynı. Çevrimdışı olduğu ayarlarda gözükmüyor. Ama cevrim dışı olduğu uygulamayı açarken belli oluyor
0 Likes
Samsung Health
Ağ bağlantısı olmadığında öyle olur Bende denedim şimdi Bağlantıyı kesince altta yazı çıkıyor, bağlanınca kayboluyor Senin ağ ile ilgili bir sorunun var 1713458996777.jpg1713458996813.jpg
0 Likes
efessiee
Active Level 4
Samsung Health
Hayir, hem kendi İnterneti hemde evin İnterneti ile denedim olmuyor
0 Likes
Solution
Samsung Health
Ilginç Bende her türlü oluyor Sunucunun serverlarında sorun olabilir En son ayarlar genel yönetim sıfırla ağ ayarlarnı sıfırla yapıp telefonunu yeniden başlat Düzelmezse geliştiriciyle iletişime geçmen gerekebilir