Highlighted
Active Level 1
My sound all of a sudden disappeared on my A10s. Everything else work fine.
Anyone else had this problem?
1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Highlighted
Moderator
Moderator

Hi Ash

 

Please perform a soft reset of the device : 

 

Press and hold the power and volume down buttons for about 10 seconds.

*The device may take a screenshot, however keep holding the buttons for a few more seconds.

View solution in original post

Reply
Loading...
11 Comments
Highlighted
Beginner Level 2
I am recently having that problem. especially when I am on a video call I thought its network but it happens frequently 🙁 I don't know what to do
Reply
Loading...
Highlighted
ion what app are you using video call on?
Reply
Loading...
Highlighted
Active Level 6
Asha, what sound, notification sounds, or media sound?
Reply
Loading...
Highlighted
media and notification sound gone
Reply
Loading...
Highlighted
if i do an Interactive check, the in call speaker work, but the media speaker not.
Reply
Loading...
Highlighted
Moderator
Moderator

Hi Ash

 

Please perform a soft reset of the device : 

 

Press and hold the power and volume down buttons for about 10 seconds.

*The device may take a screenshot, however keep holding the buttons for a few more seconds.

View solution in original post

Reply
Loading...
Highlighted
Hi. done it last night and now again, doesnt help.
Reply
Loading...
Highlighted

Please take the device to the service center to have it assessed by a technician.

 

Please visit the link below to locate a service center near you :

 

https://www.samsung.com/za/support/service-centre/

Reply
Loading...
Highlighted
Active Level 6
please try using your earsets and see if its the speaker module or a sound error
Reply
Loading...