cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

müşteri hizmetleri kandırıyor insanları

(Topic created on: 03-28-2020 04:49 PM)
343 Views
trinty
Active Level 1
Options
Promosyon

25 şubatta gslaxy tab s6 t867 modelini hakkında bilgi almak istedim müşteri hizmetlerini aradım fiyat bilgisini aldım kılıfı icin normalde ayrı fiyat oluyor ama samsungtan vrya bir magzadan da alırsam 1.299 tl normalde ama kelimeye bir ay sonra fekan açılır dediler ozaman alıyım bende dedim bana simdi de alabileceğimi ama kılıfı ozaman sipariş verebilirmişim ama şimdi arıyorum mustrri hizmetleri bana 1.299 tl diyor resmen kandırıldım klavyevkampanyası olduğu için aldım yoksa ben ipad pro alacaktım insanları alması için neden kandırıyor bunlar şikayetçiyim bana gslaxy tab s6 t867 yi aldırdılar gittim samsung mağazasından aldım şimdide böyle kandırıyorlar.

7 Comments
yuksellslak
Active Level 10
Promosyon
Bir şey alacaksan iyi araştırmanı tercih ederim Müşteri hizmetleri ne dediğine aldırma ama sana hak veriyorum
trinty
Active Level 1
Promosyon
ben araştırdım ama kampanyayı sadece onlar iyi biliyor diye tam ettim güya şimdi klavyeyi alamıyorum ben notebook olarak kullanacaktım simdi sadece bi tablet olarak isime yaramıyor kılıf klavye desem pahalı
0 Likes
Mercimeyk
Expert Level 3
Promosyon
Yarısını anladım ıq m biraz düşük de
0 Likes
Mercimeyk
Expert Level 3
Promosyon
Şaka olm düşük falan değil ama anlamadım
0 Likes
Limoncelloo
Active Level 9
Promosyon

dediğin o kadar devrik ve karmaşıkki cümleler anlamadım. neyini kandırdılar zorla mı aldırdılar?

trinty
Active Level 1
Promosyon
şikayetim üzerine çözüm ekibinden diye biri aradı 28.03.2020 saat 16.40 cemal adında biri neymiş boyle çağrı kaydına ulasamadik kardeşim biz yalanlı söylüyoruz müşteri hizmeti bu bilgiyi verdi kampanya çıkıcak suan için klavye hediyemiz yok ama tableti suan da alabilirsiniz çıkacak bir kampanya var daha sonra ondan yararlanabilirsiniz diye şimdide inkar ediyorlar kalkmış amaçları olmadığına ikna etmek çoluk çocuk kalkmış oyun yapıyor bize bu firmayla çalışmak birsey almak kesinlikle hata apple in müşteri hizmetleri kadar anlayışlı müşteri memnuniyetine önem veren bi firma daha yok ettiği parayıda kurusu kuruşuna hak ediyorlar .Bunlarda samsung müşteriyi mağdur edip iki kuruş cebe indirme derdinden herkesi magdur ediyor bikere daha anladımki samsung **bleep**.Şimdi avukatım aracılığıyla şikâyetçi olacam bunlardan tableti de iade edecem bukadar basit.
Solution
user0000011111
Moderator
Moderator
Options
Promosyon

Merhaba trinty,

Ben Bordo, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle, böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. Konunun detaylı incelenebilmesi için tarafımıza aşağıdaki link üzerinden ulaşmanızı rica ederiz. Sizlerden alacağımız detaylı bilgiler ışığında, yardımcı olmaya çalışacağız.

https://www.samsung.com/tr/support/email/

Teşekkürler.

MOD

0 Likes